Objectbeveiliging

Professionele beveiliging van objecten. Wij beveiligen uw pand, uw terrein, uw locatie en nog veel meer. Snel en effectief.

Objectbeveiliging door heel Nederland

Voorkomen is beter dan genezen. Criminaliteit en vandalisme veroorzaken altijd schade en hebben nadelige gevolgen. De schade is uiterst divers: daadwerkelijke financiële schade, uw imago loopt een deuk op doordat de productie vertraagd, uw bedrijfsvoering stagneert en termijnen lopen uit, al met al zaken waar u niet op zit te wachten.

Onze beveiligingsoplossingen vergroten de preventieve werking waardoor risico’s afnemen. Risico’s worden beter beheersbaar, onze beveiligers zorgen er met u voor dat de kans op diefstal en/of inbraak daadwerkelijk afneemt. Voor die voorbereiding gaan wij graag, vrijblijvend, met u in gesprek.

Specifieke benadering voor...

Bouwplaatsen

Beveilig uw bouwplaats tegen ongewenste bezoekers. 

Kantoren

Voorkom problemen in en om uw kantoor. Tijdens en buiten werkuren.

Bedrijven

Beveilig uw bedrijf en waarborg de continuïteit van uw processen.

Onze aanpak

Garantie van 100% beveiliging van uw object is een utopie. Indien er wel een incident plaatsvindt treden wij adequaat en professioneel op. Aan de hand van onze kennis en ervaring weten wij welke acties op dat moment nuttig en noodzakelijk zijn. Door het optreden van onze beveiligers neemt de schade niet verder toe en nemen wij maatregelen die de continuïteit herstelt.

Vanzelfsprekend is onze dienstverlening conform wet- en regelgeving en hebben wij de noodzakelijke vergunningen en keurmerken. Al onze werkzaamheden melden wij aan bij de verantwoordelijke politieregio.

Wij beveiligen alle soorten objecten

Wij leveren beveiliging en surveillance diensten op bouwplaatsen, luchthavens en haventerreinen, op bedrijventerreinen, binnen kantoor- en fabriekspanden, in ziekenhuizen en zorginstellingen en op tal van andere plaatsen en locaties.

Onze beveiligers zijn breed inzetbaar en hebben zeer ruime ervaring in alle soorten beveiligingsdiensten: van portiers diensten tot expeditie controle, van meldkamerdiensten tot surveillance, van parkeerbeheer en verkeerstoezicht tot alarmopvolging.

Deze ervaring helpt u zodra u met ons in gesprek gaat. Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden of kennis maken met ons bedrijf en onze dienstverlening? Bel ons dan op 085 – 902 69 02 of stuur een e-mail naar [email protected].

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de beveiliging van uw object te bespreken.

Voor spoed aanvragen

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg