Objectbeveiliging

Toezicht houden, toegangscontrole, beveiliging etc. Allemaal handelingen die ervoor zorgen dat uw bedrijfspand adequaat beveiligd wordt en u en uw medewerkers zich veilig voelen. H&H Security staat garant voor professionele objectbeveiliging. Wij waken over uw pand, uw terrein, uw locatie en nog veel meer. Onveilige situaties worden snel en effectief verholpen, H&H Security is uw partner voor objectbeveiliging die geleverd wordt door professionals.

Objectbeveiliging door heel Nederland

Voorkomen is beter dan genezen. Criminaliteit en vandalisme veroorzaken altijd schade en hebben nadelige gevolgen. De schade is uiterst divers: daadwerkelijke financiële schade, uw imago loopt een deuk op doordat de productie vertraagd, uw bedrijfsvoering stagneert en termijnen lopen uit, al met al zaken waar u niet op zit te wachten.

Voorkomen is beter dan genezen. Criminaliteit en vandalisme veroorzaken altijd schade en hebben nadelige gevolgen. De schade is uiterst divers: daadwerkelijke financiële schade, uw imago loopt een deuk op doordat de productie vertraagd, uw bedrijfsvoering stagneert en termijnen lopen uit, al met al zaken waar u niet op zit te wachten. Daarnaast speelt het gevoel van veiligheid een grote rol. Uw medewerkers moeten zich veilig voelen in het pand en op de plek waar zij hun werk doen.

Onze beveiligingsoplossingen vergroten de preventieve werking waardoor risico’s afnemen. Risico’s worden beter beheersbaar, onze beveiligers en servicemedewerkers zorgen er met u voor dat de kans op diefstal en/of inbraak daadwerkelijk afneemt. 

Aan de voorkant houden onze servicemedewerkers in hun functie bijvoorbeeld vanuit receptiediensten toezicht op inkomende en uitgaande personen. Zij signaleren onveilige situaties en communiceren dat naar u als opdrachtgever. H&H Security is  van het persoonlijk contact, daarin worden onze medewerkers begeleidt zodat zij weten hoe te handelen in onveilige situaties. In hun functie vanuit de receptie hebben zij diverse taken, u kunt dus ook aanvullend administratief werk bij onze mensen kwijt.

Objectbeveiliging is een serieuze tak van sport, onze klanten verdienen maximale aandacht en een hoge kwaliteit qua uitvoering. Over de voorbereiding en de uitvoering gaan wij graag met u in gesprek. Wij zijn de veiligheidspartner die u zoekt

Wij hanteren een specifieke benadering voor...

Bouwplaatsen

Beveilig uw bouwplaats tegen ongewenste bezoekers, zorg voor de juiste (ingehuurde) medewerker op de bouwplaats zodat u niet voor verrassingen komt te staan. H&H Security controleert op de juiste identiteitsgegevens van medewerkers, het juiste bedrijf en de inhoud van voertuigen die de locatie oprijden en verlaten.

Kantoren

Voorkom problemen in en om uw kantoor. Tijdens en buiten werkuren. Toezicht en controle op personele en logistieke bewegingen is standaard voor de medewerkers van H&H. Zonder hinderlijke controle hebben wij beeld van hetgeen wel of niet kan.

Bedrijven

Beveilig uw bedrijf en waarborg de continuïteit van uw processen. Laat uw medewerkers zien dat de veiligheid van uw bedrijf en organisatie u wat waard is maar nog meer, dat u grote waarde hecht aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van uw personeel en  bezoekers.

Onze aanpak

Garantie van 100% beveiliging van uw object is een utopie. Indien er wel een incident plaatsvindt treden wij adequaat en professioneel op. Aan de hand van onze kennis en ervaring weten wij welke acties op dat moment nuttig en noodzakelijk zijn. Door het optreden van onze beveiligers neemt de schade niet verder toe en nemen wij maatregelen die de continuïteit herstelt.

Vanzelfsprekend is onze dienstverlening conform wet- en regelgeving en hebben wij de noodzakelijke vergunningen en keurmerken. Al onze werkzaamheden melden wij aan bij de verantwoordelijke politieregio.

Wij beveiligen alle soorten objecten

Wij leveren beveiliging en surveillance diensten op bouwplaatsen, luchthavens en haventerreinen, op bedrijventerreinen, binnen kantoor- en fabriekspanden, in ziekenhuizen en zorginstellingen en op tal van andere plaatsen en locaties.

Onze beveiligers zijn breed inzetbaar en hebben zeer ruime ervaring in alle soorten beveiligingsdiensten: van portiers diensten tot expeditie controle, van meldkamerdiensten tot surveillance, van parkeerbeheer en verkeerstoezicht tot alarmopvolgingNiks is ons te gek. Door de ruime ervaring en variëteit van werkzaamheden levert H&H Security altijd de juiste medewerker op de juiste plaats.

 

Deze ervaring helpt u zodra u met ons in gesprek gaat. Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden of kennis maken met ons bedrijf en onze dienstverlening? Bel ons dan op 085 – 902 69 02 of stuur een e-mail naar info@hh-security.nl.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de beveiliging van uw object te bespreken.

Voor spoed aanvragen

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg