Volg ons op:

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging door heel Nederland

Uw object goed beveiligd

Toezicht houden, toegangscontrole, beveiliging etc. Allemaal handelingen die ervoor zorgen dat uw bedrijfspand adequaat beveiligd wordt en u en uw medewerkers zich veilig voelen. H&H Security staat garant voor professionele objectbeveiliging. Wij waken over uw pand, uw terrein, uw locatie en nog veel meer. Onveilige situaties worden snel en effectief verholpen, H&H Security is uw partner voor objectbeveiliging die geleverd wordt door professionals.

Voorkomen is beter dan genezen. Criminaliteit en vandalisme veroorzaken altijd schade en hebben nadelige gevolgen. De schade is uiterst divers: daadwerkelijke financiële schade, uw imago loopt een deuk op doordat de productie vertraagd, uw bedrijfsvoering stagneert en termijnen lopen uit, al met al zaken waar u niet op zit te wachten. Daarnaast speelt het gevoel van veiligheid een grote rol. Uw medewerkers moeten zich veilig voelen in het pand en op de plek waar zij hun werk doen.

Onze beveiligingsoplossingen vergroten de preventieve werking waardoor risico’s afnemen. Risico’s worden beter beheersbaar, onze beveiligers en servicemedewerkers zorgen er met u voor dat de kans op diefstal en/of inbraak daadwerkelijk afneemt. 

Aan de voorkant houden onze servicemedewerkers in hun functie bijvoorbeeld vanuit receptiediensten toezicht op inkomende en uitgaande personen. Zij signaleren onveilige situaties en communiceren dat naar u als opdrachtgever. H&H Security is  van het persoonlijk contact, daarin worden onze medewerkers begeleidt zodat zij weten hoe te handelen in onveilige situaties. In hun functie vanuit de receptie hebben zij diverse taken, u kunt dus ook aanvullend administratief werk bij onze mensen kwijt.

Objectbeveiliging is een serieuze tak van sport, onze klanten verdienen maximale aandacht en een hoge kwaliteit qua uitvoering. Over de voorbereiding en de uitvoering gaan wij graag met u in gesprek. Wij zijn de veiligheidspartner die u zoekt

Offerte aanvragen

Objectbeveiliging op maat

Specifieke benadering voor

Bouwplaatsen

Beveilig uw bouwplaats tegen ongewenste bezoekers, zorg voor de juiste (ingehuurde) medewerker op de bouwplaats zodat u niet voor verrassingen komt te staan. H&H Security controleert op de juiste identiteitsgegevens van medewerkers, het juiste bedrijf en de inhoud van voertuigen die de locatie oprijden en verlaten.

Kantoren

Voorkom problemen in en om uw kantoor. Tijdens en buiten werkuren. Toezicht en controle op personele en logistieke bewegingen is standaard voor de medewerkers van H&H. Zonder hinderlijke controle hebben wij beeld van hetgeen wel of niet kan.

Bedrijven

Beveilig uw bedrijf en waarborg de continuïteit van uw processen. Laat uw medewerkers zien dat de veiligheid van uw bedrijf en organisatie u wat waard is maar nog meer, dat u grote waarde hecht aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van uw personeel en bezoekers.

Alle soorten objecten

Wij beveiligen het

Wij leveren beveiliging en surveillance diensten op bouwplaatsen, luchthavens en haventerreinen, op bedrijventerreinen, binnen kantoor- en fabriekspanden, in ziekenhuizen en zorginstellingen en op tal van andere plaatsen en locaties.

Onze beveiligers zijn breed inzetbaar en hebben zeer ruime ervaring in alle soorten beveiligingsdiensten: van portiers diensten tot expeditie controle, van meldkamerdiensten tot surveillance, van parkeerbeheer en verkeerstoezicht tot alarmopvolging. Niks is ons te gek. Door de ruime ervaring en variëteit van werkzaamheden levert H&H Security altijd de juiste medewerker op de juiste plaats.

Deze ervaring helpt u zodra u met ons in gesprek gaat. Wilt u vrijblijvend geïnformeerd worden of kennis maken met ons bedrijf en onze dienstverlening? Bel ons dan op 085 – 902 69 02 of stuur een e-mail naar info@hh-security.nl.

Onze aanpak

Ieder vraagstuk is uniek

Elk vraagstuk over beveiliging is uniek en vraagt om maatwerk. Ook dat van u! Daarom brengen we vooraf eerst vrijblijvend en kosteloos de situatie en uw wensen in kaart.

Wat is voor u belangrijk? Wat is haalbaar? Waar voelt u zich comfortabel bij? We denken graag met u mee, geven advies, zeggen ook eerlijk als het niet kan en komen samen tot de juiste oplossing en maatregelen om uw veiligheid te garanderen.

Uw beveiliging regelen

Stap voor stap

Beveiliging begint met duidelijkheid. Daarom vertellen wij u graag vooraf wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op
Dit kan via telefoon, ons online formulier of per e-mail. Deel uw specifieke behoeften en vragen met ons zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Gesprek met een expert
Eén van onze hospitality experts neemt contact met u op. Wij bespreken de details van uw situatie en adviseren u over de best passende professionals/diensten.
Voorstel op maat
Op basis van uw behoefte, stellen wij een voorstel samen met een duidelijk overzicht van de te leveren diensten en de bijbehorende kosten.
Uitvoering en evaluatie
Onze professionals voeren de afgesproken diensten uit en na afloop volgt een evaluatiegesprek om te toetsen of aan al uw verwachtingen is voldaan.