Toegangscontrole

Een goede toegangscontrole zorgt ervoor dat u precies weet wie er op uw terrein aanwezig zijn en hoe lang.

Weet wie er op uw locatie aanwezig is

Dat geldt voor medewerkers en bezoekers, maar ook voor goederen en voertuigen. Fietsen, brommers, auto’s, vrachtwagens; alles wat uw terrein op en af gaat wordt zorgvuldig geïdentificeerd en geregistreerd.

Ook in geval van calamiteiten, zoals een storing in de kaartlezer van de toegangspasjes van uw personeel, springen wij direct bij om de controle tijdelijk over te nemen. Uiteraard volgens de protocollen zoals die in uw bedrijf zijn vastgelegd.

Andere diensten die wij bieden op het gebied van toegangscontrole zijn nachtportiers en mobiele surveillanten. Een nachtportier controleert na sluitingstijd of alle hekken en toegangsdeuren goed dicht zitten, checkt of de brandinstallatie aan staat en het alarm is ingeschakeld. Mobiele surveillanten zijn lopen na sluitingstijd rondes over het terrein om uw pand en eigendommen te bewaken.

Oplossingen voor toegangscontrole

ID controle

Laat iedere bezoeker zichzelf identificeren voordat ze worden toegelaten tot horeca, evenementen en bedrijventerreinen.

Expeditiecontrole

Altijd toezicht op en inzicht in alles wat er rondom uw expeditie gebeurt. Van laden en lossen tot kenteken registratie en ID controle.

Coronacontrole

Strikte toegangscontrole op basis van de coronapas (QR-code), temperatuurcontroles en veilig borgen van persoonsgegevens.

Contact

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.
Heeft het haast? Bel dan direct onderstaand telefoonnummer!

Ook voor spoedaanvragen!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg