Volg ons op:

Toegangscontrole

Weet wie er op uw locatie aanwezig is

Zorgvuldige registratie

Een goede toegangscontrole zorgt ervoor dat u precies weet wie er op uw terrein aanwezig zijn en hoe lang.

Dat geldt voor medewerkers en bezoekers, maar ook voor goederen en voertuigen. Fietsen, brommers, auto’s, vrachtwagens; alles wat uw terrein op en af gaat wordt zorgvuldig geïdentificeerd en geregistreerd.

Ook in geval van calamiteiten, zoals een storing in de kaartlezer van de toegangspasjes van uw personeel, springen wij direct bij om de controle tijdelijk over te nemen. Uiteraard volgens de protocollen zoals die in uw bedrijf zijn vastgelegd.

Offerte aanvragen

Objectbeveiliging op maat

Specifieke benadering voor

ID controle

Laat iedere bezoeker zichzelf identificeren voordat ze worden toegelaten tot horeca, evenementen en bedrijventerreinen.

Expeditiecontrole

Altijd toezicht op en inzicht in alles wat er rondom uw expeditie gebeurt. Van laden en lossen tot kenteken registratie en ID controle.

Coronacontrole

Strikte toegangscontrole op basis van de coronapas (QR-code), temperatuurcontroles en veilig borgen van persoonsgegevens.

Flexibiliteit wanneer u het nodig heeft

Efficiënt en effectief

Andere diensten die wij bieden op het gebied van toegangscontrole zijn nachtportiers en mobiele surveillanten. Een nachtportier controleert na sluitingstijd of alle hekken en toegangsdeuren goed dicht zitten, checkt of de brandinstallatie aan staat en het alarm is ingeschakeld. Mobiele surveillanten zijn lopen na sluitingstijd rondes over het terrein om uw pand en eigendommen te bewaken.

Onze aanpak

Ieder vraagstuk is uniek

Elk vraagstuk over beveiliging is uniek en vraagt om maatwerk. Ook dat van u! Daarom brengen we vooraf eerst vrijblijvend en kosteloos de situatie en uw wensen in kaart.

Wat is voor u belangrijk? Wat is haalbaar? Waar voelt u zich comfortabel bij? We denken graag met u mee, geven advies, zeggen ook eerlijk als het niet kan en komen samen tot de juiste oplossing en maatregelen om uw veiligheid te garanderen.

Uw beveiliging regelen

Stap voor stap

Beveiliging begint met duidelijkheid. Daarom vertellen wij u graag vooraf wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op
Dit kan via telefoon, ons online formulier of per e-mail. Deel uw specifieke behoeften en vragen met ons zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Gesprek met een expert
Eén van onze hospitality experts neemt contact met u op. Wij bespreken de details van uw situatie en adviseren u over de best passende professionals/diensten.
Voorstel op maat
Op basis van uw behoefte, stellen wij een voorstel samen met een duidelijk overzicht van de te leveren diensten en de bijbehorende kosten.
Uitvoering en evaluatie
Onze professionals voeren de afgesproken diensten uit en na afloop volgt een evaluatiegesprek om te toetsen of aan al uw verwachtingen is voldaan.