Volg ons op:

Corona toegangscontrole

Snel extra capaciteit nodig bij de controlewerkzaamheden omtrent Corona?

Oplossing op maat

Corona staat in ons geheugen gegrift. Voor een ieder van ons heeft de periode waarin allerlei maatregelen van kracht waren, consequenties gehad. Wat betekende die periode voor u als locatiedirecteur, ondernemer, bestuurder van een ziekenhuis, bedrijfsleider of organisator?

In die COVID-pandemie, verzorgde H&H Security voor uiteenlopende klanten preventieve controles bij de ingang, temperatuurcontroles van werknemers en bezoekers, controles van de QR-code en waren wij belast met het zorgvuldig vastleggen van persoonsgegevens en voertuigen.

Van gemeentelijke overheid tot productiebedrijven, van bouwplaatsen tot scheepswerven, van instellingen tot ziekenhuizen en verzorgingstehuizen: bij ons was die controle op naleving van de coronamaatregelen in goede handen. Wij zijn gewend snel te schakelen en leveren in no-time klantvriendelijke en professionele servicemedewerkers en beveiligers door heel Nederland.

Meer weten? Vul het formulier in of bel ons, dan bespreken we samen vrijblijvend de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Onze aanpak

Ieder vraagstuk is uniek

Elk vraagstuk over beveiliging is uniek en vraagt om maatwerk. Ook dat van u! Daarom brengen we vooraf eerst vrijblijvend en kosteloos de situatie en uw wensen in kaart.

Wat is voor u belangrijk? Wat is haalbaar? Waar voelt u zich comfortabel bij? We denken graag met u mee, geven advies, zeggen ook eerlijk als het niet kan en komen samen tot de juiste oplossing en maatregelen om uw veiligheid te garanderen.

Uw beveiliging regelen

Stap voor stap

Beveiliging begint met duidelijkheid. Daarom vertellen wij u graag vooraf wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op
Dit kan via telefoon, ons online formulier of per e-mail. Deel uw specifieke behoeften en vragen met ons zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Gesprek met een expert
Eén van onze hospitality experts neemt contact met u op. Wij bespreken de details van uw situatie en adviseren u over de best passende professionals/diensten.
Voorstel op maat
Op basis van uw behoefte, stellen wij een voorstel samen met een duidelijk overzicht van de te leveren diensten en de bijbehorende kosten.
Uitvoering en evaluatie
Onze professionals voeren de afgesproken diensten uit en na afloop volgt een evaluatiegesprek om te toetsen of aan al uw verwachtingen is voldaan.