H&H Security is een beveiligingsbedrijf uit Tilburg

Beveiligingsbedrijf | H&H SecurityOns Beveiligingsbedrijf is gespecialiseerd in diverse diensten op het gebied van beveiliging. Het bedrijf wordt geleid door Leander de Haas. Wij zijn de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot een stabiel, standvastig en flexibel bedrijf.

H&H Security is zes jaar geleden opgezet door Leander de Haas. Na 12 jaar actief te zijn geweest voor justitie was er de wens om een eigen bedrijf te starten in de beveiliging. Zodoende is ons bedrijf H&H Security B.V ontstaan.

Wij zijn werkzaam door heel Nederland en hebben veel ervaring op gedaan in de afgelopen jaren. De diensten die wij aanbieden zijn heel divers. Zo zijn wij actief op evenementen, bij zorginstellingen, in winkels, als mobiele surveillance, we beheren de meldkamer etc.

H&H security B.V. is toegelaten door het Ministerie van Justitie voor het grondgebied van Nederland onder beschikking van ND3547. Hierdoor kunnen wij een landelijke dekking garanderen.

Wij hopen dat u op onze website kunt vinden wat u zoekt en zijn u graag van dienst! Ons motto luidt: Standvastig waar het moet, flexibel waar het kan!

Beveiligingsbedrijf | Contact