ZZP Beveiliging

Ben jij een ZZP beveiliger en op zoek naar een nieuwe opdracht? Wij zoeken jou! Bij ons kun je snel en blijvend aan het werk door een continue stroom aan nieuwe opdrachten.

Samenwerken met H&H Security

H&H Security B.V. groeit snel en is op zoek naar gemotiveerde beveiligers. We bieden je een goed uurtarief en verzekeren je van een tijdige betaling van je factuur. Solliciteer op een van onze openstaande vacatures óf neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken. 

Op dit moment zoeken wij met name beveiligers voor zorginstellingen, ziekenhuizen, hotels en bouwplaatsen. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde bedrijven in o.a. de Zorg en het Onderwijs, de Voedselindustrie, Politie en Justitie, Bouw- en Aannemingsbedrijven, Warehouse en Logistiek en Gemeentelijke- en Landelijke Overheid.

ZZP Beveiliging vacatures

ZZP beveiligers gezocht! Bekijk hieronder een greep van onze meest actuele vacatures. Staat er voor jou op dit moment niets tussen? Neem dan contact met ons op door het formulier onderaan deze pagina in te vullen.

ZZP Beveiliger worden

Ben je nog geen ZZP beveiliger, maar wil je dat wel graag worden? Dan zijn er enkele belangrijke zaken die je moet weten of waar je over moet beschikken. We helpen je graag jouw droom te verwezenlijken dus neem vrijblijvend contact met ons op óf lees onderstaande artikelen en onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Beveiligingspas

Tijdens het werken dient een beveiliger zich te legitimeren als daarom gevraagd wordt. Dat legitimeren gebeurt door het tonen van een beveiligingspas.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Dat is aan jou. Wij hebben tal van opdrachten en klussen waar je in allerlei variëteiten kunt werken. Wij hanteren een inzet van minimaal 24 uur per week.

Dat bespreken we persoonlijk met jou. Vaak is dat ook afhankelijk van op welke locatie je werkt.

Wij betalen wekelijks de facturen en hanteren een betalingstermijn van maximaal 30 dagen vanaf de factuurdatum.

Over het algemeen kan je snel aan het werk. Wanneer er nog een grijze pas moet worden aangevraagd vertraagd dat iets maar wij zitten daar kort op.

Om flexibel te zijn en overal te kunnen komen is een rijbewijs en eigen vervoer noodzakelijk.

Je moet minimaal in het bezit zijn van het diploma MBO2 Beveiliger. Ben jij (nog) niet in het bezigt van een MBO2 Beveiliger diploma? Neem dan een kijkje op onze website voor servicemedewerkers.

Als je uitsluitend zzp-er bent hoef je geen ND-nummer aan te vragen.

Een inschrijving bij de KvK is vereist. Daarnaast zijn er aanvullende eisen die wij graag met jou bespreken. Voordat je aan het werk gaat ontvang je van ons een overeenkomst die jij en H&H ondertekenen.

Vrijblijvend kennismaken

We maken graag kennis met je, wellicht dat we toch een mooie opdracht voor je hebben!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg