Alarmopvolging

Snelle en professionele alarmopvolging in heel Nederland. Meldingen komen direct binnen in onze gecertificeerde meldkamer waarna wij overgaan tot gepaste actie.

Snel en adequaat

Bij een alarm in uw bedrijfspand, uw woning, het overheidsgebouw of schoolgebouw zijn wij uw partner. U kunt rustig blijven waar u bent. In geval van loos of terecht alarm lossen wij het op binnen de kaders van de, met u vooraf, gemaakte afspraken. Bij uiterste noodzaak stemmen wij bepaalde maatregelen met u af.

Het alarm in uw pand geeft een signaal af waarna de meldkamer dit alarm omzet naar een actie. In opdracht gaat een surveillant van H&H Security, die volledig is opgeleid en uitgerust, naar uw pand en inspecteert de buitenzijde. Wanneer hij niets opvallends constateert gaat hij naar binnen, schakelt het alarm uit en inspecteert of er binnen opvallende zaken zijn. Als dat niet het geval is reset hij het alarm, schakelt in en inspecteert de goede werking van de installatie. U ontvangt, per e-mail, een melding van het alarm en bezoek. Indien gewenst zijn periodieke rapportages ook mogelijk.

Wij monitoren eventuele “valse” alarmmeldingen en adviseren u daarover. Zodoende voorkomen wij extra onnodige kosten.

Samenwerking met de politie, zowel vanuit de meldkamer als door de surveillant, zijn meer dan standaard bij H&H Security. Informatieoverdracht naar de overheid maakt deel uit van ons servicepakket.

Kortom, laat u verrassen door onze dienstverlening op het gebied van alarmopvolging. Uw veiligheid en waarde in vertrouwde handen bij H&H Security B.V..

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met betrekking tot alarmopvolging met u te bespreken!

Meldkamerdiensten

Onze meldkamer is de spin in het web. Gecertificeerd, tot het uiterste opgeleid en voorzien van hoogstaande technisch snufjes stuurt en begeleid onze meldkamer de informatie die een vervolg vereisen. Die vervolgactie kan van alles zijn, van de inzet van een surveillant tot het beoordelen van videobeelden die de centralist in de meldkamer ontvangt. Hierdoor wordt de reactietijd ingekort, de centralist ziet of er daadwerkelijk iets speelt of dat het alarm loos lijkt te zijn. Tevens betekent dit een sturing op onterechte kosten waardoor niet noodzakelijke handelingen tot het uiterste worden beperkt.

In geval van high risk zijn uiterst geavanceerde middelen beschikbaar. Uw eisen, die van uw verzekeraar en van toepassing zijnde wet- en regelgeving worden vertaald in techniek en maatregelen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat wij tot het uiterste gaan om risico’s te minimaliseren.