Persoonsbeveiliging

Heeft u te maken met bedreigende situaties? Voelt u zich om wat voor reden dan ook onveilig? Schakel professionele persoonsbeveiliging in.

Voel uzelf veilig

Wanneer u te maken hebt met bedreiging of afpersing, agressie, stalking of problemen in de relationele sfeer kan persoonsbeveiliging uw gevoel van veiligheid verhogen. Ook wanneer u een belangrijke functie in het bedrijfsleven bekleedt of publieke bekendheid geniet kan goede beveiliging van u als persoon wenselijk zijn.

Een ding is zeker wanneer u kiest voor persoonsbeveiliging: bij H&H zijn we discreet, altijd op de achtergrond en kunt u blind op onze gecertificeerde persoonsbeveiligers vertrouwen. Dat moet ook wel, want persoonsbeveiliging heeft meer impact op uw privacy dan u denkt.

Onze aanpak

Persoonlijke beveiliging gaat om gemoedsrust en uw veiligheidsgevoel. Het is belangrijk dat u zich onder alle omstandigheden veilig voelt.

Wij behandelen uw aanvraag zorgvuldig en spreken uw wensen uitgebreid met u door. Aansluitend maken we een analyse van de situatie, het dreigingsniveau en de risico’s.

Vervolgens bespreken we met u ons plan en de voorgestelde maatregelen.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!