Over ons

No nonsense, recht door de voordeur en zonder poespas! Dat zijn wij. Wij zijn er voor u. Wij staan klaar en zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze ervaring, onze expertise, onze menselijkheid zijn elementen die uw vraag omzet in een pasklare oplossing.

Ervaring sinds 2010

H&H Security B.V. is veel meer dan ‘zomaar’ een beveiligingsbedrijf. H&H Security is gevestigd in Tilburg, wij opereren door heel het land. H&H Security werd 11 jaar geleden opgericht door Leander de Haas. Met het idee om een innovatief beveiligingsbedrijf op te richten met een aanpak gericht op flexibiliteit, kostenefficiency en met name kwaliteit.

Kwaliteit gaat voor ons verder dan alleen de schriftelijke eisen van de opdrachtgever, namelijk het actief verwachtingen en behoeften blijven verkennen. Aan de hand van deze aanpak is H&H Security de laatste jaren enorm gegroeid waardoor er veel ervaring en expertise gegenereerd is op het gebied van beveiligen.

Lees het verhaal
  van H&H Security

Ter gelegenheid van het 11 jarig bestaan van H&H Security werd onze eigenaar Leander de Haas geïnterviewd door BDO Accountants & Belastingadviseurs. 

Het interview vind je op de website van Tilburg.com en gaat onder andere over het ontstaan van ons bedrijf, de groei van de afgelopen jaren en visie op de toekomst.

Flexibel
 & vernieuwend

Wij gebruiken de kennis van vandaag voor de innovatie van morgen. H&H Security is betrouwbaar, realistisch en benaderbaar. Samen met de klant kijken wij naar een duurzame aanpak van het nieuwe beveiligen. De kwaliteit die wij garanderen wordt geleverd door gemotiveerde medewerkers die de filosofie van H&H Security uitdragen. Wij gaan verder in het ondersteunen en motiveren van onze medewerkers dan alleen het opdracht geven aan. Dit om de klant te voorzien van kwalitatief hoogwaardige services op het gebied van beveiligen.

H&H Security blijft meedenken met de klant, ook als het gaat om een flexibele inzet en kostenefficiency. Wij handelen volgens de overtuiging dat wij met een hechte partnership met de opdrachtgever de doelstellingen en ambities op de korte en lange termijn waar kunnen maken.

Gecertificeerd ondernemen

H&H Security staat voor kwaliteit. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend om gecertificeerd te ondernemen. We hebben onder andere de volgende certificaten.

Ervaringen van anderen

Contact

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.
Heeft het haast? Bel dan direct onderstaand telefoonnummer!

Ook voor spoedaanvragen!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg