Volg ons op:

Over ons

No nonsense, recht door de voordeur en zonder poespas

Ervaring sinds 2010

Wij zijn er voor u. Wij staan klaar en zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze ervaring, onze expertise, onze menselijkheid zijn elementen die uw vraag omzet in een pasklare oplossing.

H&H Security B.V. is veel meer dan ‘zomaar’ een beveiligingsbedrijf. H&H Security is gevestigd in Tilburg, wij opereren door heel het land. H&H Security werd 11 jaar geleden opgericht door Leander de Haas. Met het idee om een innovatief beveiligingsbedrijf op te richten met een aanpak gericht op flexibiliteit, kostenefficiency en met name kwaliteit.

Kwaliteit gaat voor ons verder dan alleen de schriftelijke eisen van de opdrachtgever, namelijk het actief verwachtingen en behoeften blijven verkennen. Aan de hand van deze aanpak is H&H Security de laatste jaren enorm gegroeid waardoor er veel ervaring en expertise gegenereerd is op het gebied van beveiligen.

 

Jaar ervaring
10 +

Neem contact met ons op

085 902 6 902

info@hh-security.nl

Het verhaal van H&H Security

Over het ontstaan

Ter gelegenheid van het 11 jarig bestaan van H&H Security werd onze eigenaar Leander de Haas geïnterviewd door BDO Accountants & Belastingadviseurs. 

Het interview vind je op de website van Tilburg.com en gaat onder andere over het ontstaan van ons bedrijf, de groei van de afgelopen jaren en visie op de toekomst.

Flexibel

Vernieuwend

Wij gebruiken de kennis van vandaag voor de innovatie van morgen. H&H Security is betrouwbaar, realistisch en benaderbaar. Samen met de klant kijken wij naar een duurzame aanpak van het nieuwe beveiligen. De kwaliteit die wij garanderen wordt geleverd door gemotiveerde medewerkers die de filosofie van H&H Security uitdragen. Wij gaan verder in het ondersteunen en motiveren van onze medewerkers dan alleen het opdracht geven aan. Dit om de klant te voorzien van kwalitatief hoogwaardige services op het gebied van beveiligen.

H&H Security blijft meedenken met de klant, ook als het gaat om een flexibele inzet en kostenefficiency. Wij handelen volgens de overtuiging dat wij met een hechte partnership met de opdrachtgever de doelstellingen en ambities op de korte en lange termijn waar kunnen maken.

H&H Security staat voor kwaliteit

Gecertificeerd ondernemen

Het is voor ons vanzelfsprekend om gecertificeerd te ondernemen. We hebben onder andere de volgende certificaten.

Uw beveiliging regelen

Stap voor stap

Beveiliging begint met duidelijkheid. Daarom vertellen wij u graag vooraf wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op
Dit kan via telefoon, ons online formulier of per e-mail. Deel uw specifieke behoeften en vragen met ons zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Gesprek met een expert
Eén van onze veiligheidsexperts neemt contact met u op. Wij bespreken de details van uw situatie en adviseren u over de best passende professionals/diensten.
Voorstel op maat
Op basis van uw behoefte, stellen wij een voorstel samen met een duidelijk overzicht van de te leveren diensten en de bijbehorende kosten.
Uitvoering en evaluatie
Onze professionals voeren de afgesproken diensten uit en na afloop volgt een evaluatiegesprek om te toetsen of aan al uw verwachtingen is voldaan.