Volg ons op:

Mobiele bewakingscamera

Binnen 2 uur volledig geïnstalleerd en operationeel

24/7 camerabewaking

Een bewakingscamera huren om uw terrein tijdelijk extra in de gaten te houden? Met onze mobiele cameramast heb je 24/7 toegang tot camerabeelden! 

Heeft de inzet van mobiele camerabewaking voor u meerwaarde? Heeft u met spoed een cameramast nodig? Ontdek wat de H&H Watchtower voor u kan betekenen. Bel ons of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Slimme detectiesoftware

De H&H Watchtower is voorzien van camera’s welke beschikken over artificial intelligence. Door deze technologie worden voertuigen en personen onderscheiden van andere objecten. Hierdoor kunnen ongewenste personen gedetecteerd worden. Deze meldingen komen rechtstreeks via de app op uw telefoon of bij een meldkamer terecht. Doordat de beelden vooraf geverifieerd kunnen worden, voorkomt dit dat valse alarmen onnodig opgevolgd worden.

Snel kosten besparen

Door middel van de inzet van de H&H Watchtower en de preventieve werking daarvan voorkomt u diefstal en vandalisme. In overleg met uw verzekering kan tevens geld bespaard worden op uw premie en/of eigen risico. Dit kan al binnen twee uur gerealiseerd worden. De H&H Watch heeft door middel van het 4G modem geen internetaansluiting nodig. Dankzij toegepast vervoer kan de H&H Watch snel ver- of geplaatst worden en binnen twee uur operationeel zijn.

Wij voldoen aan uw vraag

Natuurlijk voldoen wij aan uw vraag wanneer u ons (met spoed) verzoekt om een mobiele cameramast in te zetten. De techniek van onze H&H Watchtower is optimaal. Met uw verzoek maakt u de beste keus.

Niet altijd is duidelijk of de inzet van onze tower voor u de beste oplossing is. Masten plaatsen kan iedereen, de juiste analyse maken en daarop de keuze baseren is twee. Met die keuze helpen wij u zoals u dat van ons gewend bent.

Offerte aanvragen

Onze aanpak

Ieder vraagstuk is uniek

Elk vraagstuk over beveiliging is uniek en vraagt om maatwerk. Ook dat van u! Daarom brengen we vooraf eerst vrijblijvend en kosteloos de situatie en uw wensen in kaart.

Wat is voor u belangrijk? Wat is haalbaar? Waar voelt u zich comfortabel bij? We denken graag met u mee, geven advies, zeggen ook eerlijk als het niet kan en komen samen tot de juiste oplossing en maatregelen om uw veiligheid te garanderen.

Uw beveiliging regelen

Stap voor stap

Beveiliging begint met duidelijkheid. Daarom vertellen wij u graag vooraf wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op
Dit kan via telefoon, ons online formulier of per e-mail. Deel uw specifieke behoeften en vragen met ons zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Gesprek met een expert
Eén van onze hospitality experts neemt contact met u op. Wij bespreken de details van uw situatie en adviseren u over de best passende professionals/diensten.
Voorstel op maat
Op basis van uw behoefte, stellen wij een voorstel samen met een duidelijk overzicht van de te leveren diensten en de bijbehorende kosten.
Uitvoering en evaluatie
Onze professionals voeren de afgesproken diensten uit en na afloop volgt een evaluatiegesprek om te toetsen of aan al uw verwachtingen is voldaan.