Brandwacht huren

Preventief toezicht houden op locaties waar eisen worden gesteld aan brandpreventie en brandveiligheid? Zet rijksgediplomeerde brandwachten in.

Voldoe aan alle eisen

Gemeenten, de verzekeraar of de brandweer kunnen de inzet van brandwachten eisen als uw locatie niet voldoet aan de juiste voorwaarden. Dit kan voorkomen vanuit reguliere wet- en regelgeving of na een calamiteit waardoor de (brand)veiligheid onvoldoende geborgd is.

Waarborg de veiligheid

Als uw locatie niet voldoet aan de juiste brandveiligheidseisen of als er noodzakelijke installaties niet in werking zijn, kunt u besluiten om brandwachten in te zetten ter borging van de veiligheid. Bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, een evenement, een shutdown of bij het uitvallen van de brandmeld- of sprinklerinstallatie.

Gecertificeerd & ervaren

De inzet van onze brandwachten heeft preventieve meerwaarde. Daarnaast treden zij op bij calamiteiten en assisteren bij het ontruimen van uw locatie. Al onze brandwachten zijn gescreend en minimaal in het bezit van een Rijksdiploma Brandwacht / Manschap. Zij hebben ruime ervaring op een grootscala van locaties, zoals havens, vliegvelden, fabrieken, zorginstellingen, hotels, winkelcentra, scheepswerven, en bouwplaatsen.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!