Beveiliging

Professionele beveiliging of bewaking van bedrijf, terrein, evenement of personen nodig? Snel en effectief beveiliging op maat.

Beveiliging op maat

H&H Security levert een breed pakket aan bewakings- en beveiligingsoplossingen en is actief in heel Nederland.

No-nonsense, pasklaar en dankzij onze jarenlange expertise in de beveiligingsbranche zijn wij een betrouwbare gesprekspartner als het gaat om uw veiligheid.

Of het nu gaat om een spoedklus of juist een structurele beveiligingsoplossing, wij regelen snel en effectief de beveiliging en expertise die u nodig heeft.

Beveiliging met spoed?

Heeft u nu dringend beveiliging of extra beveiligers nodig? Plaats dan direct een spoed aanvraag door op de rode knop te klikken of bel: 085 – 902 69 02

Beveiligings­diensten

Objectbeveiliging

Beveiliging van objecten zoals winkels, bouwplaatsen, kantoren en industrieterreinen. Volledig afgestemd op uw situatie.

Brandwacht

Verhoog de brandveiligheid op momenten waarop noodzakelijke installaties niet in werking zijn. Ervaring met verschillende locaties.

Alarmopvolging

Snelle professionele alarmopvolging. Meldingen komen direct binnen in onze meldkamer waarna wij overgaan tot gepaste actie.

Bewakingscamera

Tijdelijke beveiliging van locaties waar sprake is van een verhoogd risiconiveau. Beschik 24/7 over camerabeelden, waar u maar wilt.

Trainingen

Zorg dat uw personeel weet hoe zij moeten handelen in crisissituaties door hen een van onze veiligheids-traingen aan te bieden.

Persoonsbeveiliging

Beveiliging van personen die door hun werk, (inter)nationale bekendheid of privé situatie een vergroot risico lopen.

Toegangscontrole

Houd grip op wie wel en wie niet tot uw locatie wordt toe­gelaten. Denk bijvoorbeeld aan slagboombewaking, maar ook Corona QR-code controles

Onze aanpak

Elk vraagstuk over beveiliging is uniek en vraagt om maatwerk. Ook dat van u! Daarom brengen we vooraf eerst vrijblijvend en kosteloos de situatie en uw wensen in kaart.

Wat is voor u belangrijk? Wat is haalbaar? Waar voelt u zich comfortabel bij? We denken graag met u mee, geven advies, zeggen ook eerlijk als het niet kan en komen samen tot de juiste oplossing en maatregelen om uw veiligheid te garanderen.

Ervaringen van anderen

Contact

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.
Heeft het haast? Bel dan direct onderstaand telefoonnummer!

Ook voor spoedaanvragen!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg