Volg ons op:

Beveiliging inhuren

Snel en effectief

Professionele beveiliging

No-nonsense, pasklaar en dankzij onze jarenlange expertise in de beveiligingsbranche zijn wij een betrouwbare gesprekspartner als het gaat om uw veiligheid. 

Of het nu gaat om een spoedklus of juist het structureel inhuren van beveiligers, wij regelen snel en effectief de beveiliging en expertise die u nodig heeft.

Beveiliging met spoed?

Dringend beveiliging inhuren of extra beveiligers nodig? Plaats dan direct een spoed aanvraag door op de rode knop te klikken. Of bel: 085 – 902 69 02

Offerte aanvragen

Beveiliging op maat

Beveiligingsdiensten

Bewaking van bedrijf, terrein, evenement of personen nodig? H&H Security levert een breed pakket aan bewakings- en beveiligingsoplossingen en is actief in heel Nederland.

Objectbeveiliging

Beveiliging van objecten zoals winkels, bouwplaatsen, kantoren en industrieterreinen. Volledig afgestemd op uw situatie.

Brandwacht

Verhoog de brandveiligheid op momenten waarop noodzakelijke installaties niet in werking zijn. Ervaring met verschillende locaties.

Alarmopvolging

Snelle professionele alarmopvolging. Meldingen komen direct binnen in onze meldkamer waarna wij overgaan tot gepaste actie.

Bewakingscamera

Tijdelijke beveiliging van locaties waar sprake is van een verhoogd risiconiveau. Beschik 24/7 over camerabeelden, waar u maar wilt.

Trainingen

Zorg dat uw personeel weet hoe zij moeten handelen in crisissituaties door hen een van onze veiligheids-traingen aan te bieden.

Persoonsbeveiliging

Beveiliging van personen die door hun werk, (inter)nationale bekendheid of privé situatie een vergroot risico lopen.

Toegangscontrole

Houd grip op wie wel en wie niet tot uw locatie wordt toe­gelaten. Denk bijvoorbeeld aan slagboom­bewaking, maar ook ID controles.

Nachtbewaking

Zorg voor een veilige werkomgeving in de late avonduren, de nacht en de vroege ochtend. Ook als er verder niemand aanwezig is.

Heldere communicatie

Portofoon service

Heeft u met spoed portofoons nodig om uw evenement, het verkeer of surveillancediensten in goede banen te leiden? Maak gebruik van onze portofoon service!

Onze aanpak

Ieder vraagstuk is uniek

Elk vraagstuk over beveiliging is uniek en vraagt om maatwerk. Ook dat van u! Daarom brengen we vooraf eerst vrijblijvend en kosteloos de situatie en uw wensen in kaart.

Wat is voor u belangrijk? Wat is haalbaar? Waar voelt u zich comfortabel bij? We denken graag met u mee, geven advies, zeggen ook eerlijk als het niet kan en komen samen tot de juiste oplossing en maatregelen om uw veiligheid te garanderen.

Uw beveiliging regelen

Stap voor stap

Beveiliging begint met duidelijkheid. Daarom vertellen wij u graag vooraf wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op
Dit kan via telefoon, ons online formulier of per e-mail. Deel uw specifieke behoeften en vragen met ons zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Gesprek met een expert
Eén van onze hospitality experts neemt contact met u op. Wij bespreken de details van uw situatie en adviseren u over de best passende professionals/diensten.
Voorstel op maat
Op basis van uw behoefte, stellen wij een voorstel samen met een duidelijk overzicht van de te leveren diensten en de bijbehorende kosten.
Uitvoering en evaluatie
Onze professionals voeren de afgesproken diensten uit en na afloop volgt een evaluatiegesprek om te toetsen of aan al uw verwachtingen is voldaan.