Beveiligingsbedrijf Almere

Zoekt u een professioneel, betrouwbaar beveiligingsbedrijf in Almere? Wij bieden een breed pakket aan bewaking en beveiligingsdiensten. Snel ter plaatse!

Beveiliging op maat

Voelt u zichzelf niet veilig of heeft u behoefte aan extra beveiliging om bijvoorbeeld uw bedrijfsprocessen of evenementen soepel door te laten gaan? Dankzij onze jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche én de regio Almere zijn we een betrouwbare gesprekspartner als het gaat om uw veiligheid.

Of het nu gaat om een lange termijn beveiligingsoplossing of een klus die met spoed moet worden opgelost, wij regelen altijd snel en effectief de expertise die u nodig heeft. We gaan hier graag over met u in gesprek zodat duidelijk wordt waar we de nadruk op moeten leggen en we samen tot een oplossing op maat kunnen komen.

Bekijk hieronder ons aanbod beveiligingsdiensten of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos, uw veiligheid staat voorop.

Beveiligings­diensten

Objectbeveiliging

Beveiliging van objecten zoals winkels, bouwplaatsen, kantoren en industrieterreinen. Volledig afgestemd op uw situatie.

Brandwacht

Verhoog de brandveiligheid op momenten waarop noodzakelijke installaties niet in werking zijn. Ervaring met verschillende locaties.

Alarmopvolging

Snelle professionele alarmopvolging. Meldingen komen direct binnen in onze meldkamer waarna wij overgaan tot gepaste actie.

Mobiele Cameramast

Tijdelijke beveiliging van locaties waar sprake is van een verhoogd risiconiveau. Beschik 24/7 over camerabeelden, waar u maar wilt.

Trainingen

Zorg dat uw personeel weet hoe zij moeten handelen in crisissituaties door hen een van onze veiligheids-traingen aan te bieden.

Persoonsbeveiliging

Beveiliging van personen die door hun werk, (inter)nationale bekendheid of privé situatie een vergroot risico lopen.

Toegangscontrole

Houd grip op wie wel en wie niet tot uw locatie wordt toe­gelaten. Denk bijvoorbeeld aan slagboombewaking, maar ook ID controles.

Nachtbewaking

Zorg voor een veilige werkomgeving in de late avonduren, de nacht en de vroege ochtend. Ook als er verder niemand aanwezig is.

Verhuur van portofoons

Heeft u met spoed portofoons nodig om uw evenement, het verkeer of surveillancediensten in goede banen te leiden? Maak gebruik van onze portofoon verhuur service!

Onze aanpak

Elk vraagstuk over beveiliging is uniek en vraagt om maatwerk. Ook dat van u! Daarom brengen we vooraf eerst vrijblijvend en kosteloos de situatie en uw wensen in kaart.

Wat is voor u belangrijk? Wat is haalbaar? Waar voelt u zich comfortabel bij? We denken graag met u mee, geven advies, zeggen ook eerlijk als het niet kan en komen samen tot de juiste oplossing en maatregelen om uw veiligheid te garanderen.

Contact

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.
Heeft het haast? Bel dan direct onderstaand telefoonnummer!

Ook voor spoedaanvragen!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg