Volg ons op:

Beveiliging cases

Goede beveiliging is maatwerk. Benieuwd naar onze aanpak? Bekijk onze klantcases en krijg een concreet beeld van onze beveiligingsoplossingen.

Bekijk onze cases

Ieder beveiligingsvraagstuk is uniek. Niet alleen omdat elke situatie vanwege veiligheidsrisico’s een andere oplossing vraagt, maar bovenal omdat beveiliging en bewaking gaan over een persoonlijk gevoel van veiligheid. Dat gevoel is simpelweg voor iedereen anders. In onze gesprekken nemen we daarom uitgebreid de tijd om uw zorgen en wensen in kaart te brengen en door te vertalen naar een passende oplossing.

Na de oprichting in 2010 is H&H Security uitgegroeid tot een expert in de beveiligingsbranche en een betrouwbare gesprekspartner bovendien. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Onze opdrachtgevers zijn grote en kleine bedrijven, landelijk en regionaal actief, particulieren en overheidsinstellingen. Op die diversiteit zijn we trots! We delen dan ook graag een aantal klantcases.

Uw aanspreekpunt

Worstelt u met een beveiligingsvraagstuk of is uw situatie vergelijkbaar met een van onderstaande cases? Wij zijn uw aanspreekpunt op het gebied van veiligheid en beveiliging.

Bel ons op 085 – 902 69 02 of plan direct online een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in. Wij denken graag met u mee.

Droomkoekjes

Het bedrijf van “Droomkoekjes” verhuisde naar een nieuw pand in een bedrijfsverzamelgebouw. Risico’s beheersen en de continuïteit positief beïnvloeden was voor de eigenaresse de reden om haar pand te laten voorzien van elektronica en de keuze voor professionele opvolging in geval van alarm.

Cases

HAK

In de voedselindustrie is het garanderen van veiligheid in de gehele keten, van productie tot distributie, van groot belang. H&H Security waarborgt de veiligheid van medewerkers en klanten gedurende het hele proces.

JLL

Met trots presenteren wij Jones Lang LaSalle (JLL) – een internationale commerciële vastgoed en investerings-maatschappij – als een van de nieuwste samenwerkingspartners van H&H Security.

Hoogendoorn MBI

Na een fatale brand boven de timmerfabriek op locatie van Hoogendoorn MBI in Werkendam leverde H&H Security snel en adequaat beveiliging en brandwachtdiensten om de veiligheid te waarborgen.

Wonen Breburg
  Tilburg en Breda

De vestigingslocaties Tilburg en Breda van Wonen Breburg kozen in 2021 en 2022 meerdere keren voor ad hoc inzet van beveiligers van H&H Security. Op verzoek van het management zorgden collega’s van H&H ervoor dat de veiligheid en continuïteit werden gewaarborgd.

Contact

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.
Heeft het haast? Bel dan direct onderstaand telefoonnummer!

Ook voor spoedaanvragen!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg