Droomkoekjes

Risico’s beheersen en de continuïteit van het bedrijf positief beïnvloeden was voor Droomkoekjes de reden om haar pand te laten beveiligen door H&H Security.

Veiligheid begint met vertrouwen

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Dat is voor onze klanten essentieel. Dat is waar H&H voor staat! Eén van onze klanten koos nadrukkelijk voor ons bedrijf en onze dienstverlening. Omdat het gelijk goed voelde.

Het bedrijf van “Droomkoekjes” verhuisde naar een nieuw pand in een bedrijfsverzamelgebouw. Risico’s beheersen en de continuïteit positief beïnvloeden was voor de eigenaresse de reden om haar pand te laten voorzien van elektronica en de keuze voor professionele opvolging in geval van alarm.

“De sleutel geven van mijn pand is niet niks, maar bij H&H Security zat het vertrouwen meteen goed.”

Op basis van haar wensen en onze professionaliteit maakten wij de combinatie zodat we, inmiddels enkele maanden verder, weer een tevreden ondernemer aan boord hebben die zich kan richten op haar mooie en onderscheidende bedrijf.

De H&H Security alarmopvolging sticker prijkt op de gevel van het verzamelpand waar Droomkoekjes zich in bevindt.

Interesse gewekt?

Geïnteresseerd in de producten van Droomkoekjes? Kijk op  droomkoekjes-boutique.nl. Heb je interesse in onze diensten op het gebied van beveiliging en alarmopvolging? Bel ons op 085-9026902.