Volg ons op:

Beveiligingsbedrijf Leeuwarden

Snel ter plaatse in Leeuwarden

Beveiliging op maat

Voelt u zichzelf niet veilig of heeft u behoefte aan extra beveiliging om bijvoorbeeld uw bedrijfsprocessen of evenementen soepel door te laten gaan? Dankzij onze jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche én de regio Utrecht zijn we een betrouwbare gesprekspartner als het gaat om uw veiligheid.
 
Of het nu gaat om een lange termijn beveiligingsoplossing of een klus die met spoed moet worden opgelost, wij regelen altijd snel en effectief de expertise die u nodig heeft. We gaan hier graag over met u in gesprek zodat duidelijk wordt waar we de nadruk op moeten leggen en we samen tot een oplossing op maat kunnen komen.

Offerte aanvragen

Zoekt u een professioneel, betrouwbaar beveiligingsbedrijf in Leeuwarden?

Beveiligingsdiensten

Wij bieden een breed pakket aan bewaking en beveiligingsdiensten. Bekijk hieronder ons aanbod of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos, uw veiligheid staat voorop.

Objectbeveiliging

Beveiliging van objecten zoals winkels, bouwplaatsen, kantoren en industrieterreinen. Volledig afgestemd op uw situatie.

Brandwacht

Verhoog de brandveiligheid op momenten waarop noodzakelijke installaties niet in werking zijn. Ervaring met verschillende locaties.

Alarmopvolging

Snelle professionele alarmopvolging. Meldingen komen direct binnen in onze meldkamer waarna wij overgaan tot gepaste actie.

Bewakingscamera

Tijdelijke beveiliging van locaties waar sprake is van een verhoogd risiconiveau. Beschik 24/7 over camerabeelden, waar u maar wilt.

Trainingen

Zorg dat uw personeel weet hoe zij moeten handelen in crisissituaties door hen een van onze veiligheids-traingen aan te bieden.

Persoonsbeveiliging

Beveiliging van personen die door hun werk, (inter)nationale bekendheid of privé situatie een vergroot risico lopen.

Toegangscontrole

Houd grip op wie wel en wie niet tot uw locatie wordt toe­gelaten. Denk bijvoorbeeld aan slagboom­bewaking, maar ook ID controles.

Nachtbewaking

Zorg voor een veilige werkomgeving in de late avonduren, de nacht en de vroege ochtend. Ook als er verder niemand aanwezig is.

Heldere communicatie

Portofoon service

Heeft u met spoed portofoons nodig om uw evenement, het verkeer of surveillancediensten in goede banen te leiden? Maak gebruik van onze portofoon service!