Bouwplaats beveiliging

Beveilig uw bouwplaats om ongewenste kosten, vertraging en andere risico’s die diefstal en vandalisme met zich mee brengen te voorkomen.

Uw bouwplaats beveiligd

Bouwplaats Beveiliging: een fenomeen dat niet meer is weg te denken. Met een aflatende overheid ligt de verantwoordelijkheid voor bouwplaats beveiliging bij de ondernemer. Het is niet alleen het bewaken van de goederen maar nog veel meer ervoor zorgen dat, door vandalisme en/of diefstal de continuïteit van het project niet vertraagd en termijnen worden overschreden. Daarnaast rijzen de kosten de pan uit, mensen en middelen worden duurder en de budgetten voor de veiligheid en beveiliging staan onder druk. In die situatie wordt van u, als bouwbedrijf, aannemer, grondbedrijf of welke functie u bekleed, gevraagd de juiste keuzes te maken zodat de investering in veiligheid de beste preventie en het meeste rendement oplevert.

Oplossing op maat

Nu zijn wij bij H&H niet van het schuiven van dozen of het leveren van afgezaagde standaardoplossingen. Wij zijn het aan onze stand verplicht om niet onmiddellijk camerabeveiliging te adviseren of te offreren. Want het is de vraag of die camera de juiste oplossing is voor uw locatie Door een korte analyse te maken van de bouwplaats en de ontwikkelingen op die plek kan het wel zijn dat de camerabeveiliging niet de meest interessante oplossing is.

Meer dan alleen camera beveiliging

In het oerwoud van opties en maatregelen omtrent de beveiliging van uw bouwplaats zijn er meer oplossingen dan alleen een camerabeveiliging of een mobiele unit die zorgdraagt voor beveiliging van uw materialen. De beveiliging van uw bouwplaats bespreken wij graag met u. Daar steken wij vooraf tijd en energie in zodat u het meest afgewogen advies krijgt. Hoe de bouwplaats eruit ziet is niet relevant, wij hebben ook ruime ervaring in het bewaken van locaties waar vanuit de energietransitie een bouwput is ingericht voor de aanleg of het vervangen van bekabeling. Een relatief korte exercitie met zeer kostbare materialen waarvoor een strak proces van bouwplaats beveiliging aan de orde is.

En blijkt uit de analyse dat de camerabeveiliging het beste past, dan levert H&H die ook. Dus geen zorgen over de onze mogelijkheden die bijdragen aan de veiligheid op uw locatie.

Kortom, als u toch een keer een objectief oordeel wilt over de dienstverlening op het gebied van camerabeveiliging van uw bouwplaats of de mobiele bouwplaats beveiliging die u al jaren afneemt, bel H&H en wij gaan graag met u in gesprek. De beveiliging van uw bouwplaats trekken wij naar een hoger plan. Niet alleen als u ver voor de bouw met ons in gesprek gaat. Ook via onze “SPOED-knop” realiseren wij een oplossing op zeer korte termijn. En wanneer wij dan, achteraf, van de benadeelde aannemer en zijn verzekeraar de pluim ontvangen dat wij zeer snel handelden waardoor verdere schade werd voorkomen, dan klopt onze aanpak.

Wij nodigen u uit, bel ons op 085 – 902 69 02 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!