Volg ons op:

Bouwplaats beveiliging

Op zoek naar bouwplaats beveiliging?

H&H Security, uw partner

Laat uw bouwplaatsen, werkterreinen, energielocaties of de terreinen waar kabelwerkzaamheden plaatsvinden beveiligen door H&H Security. Daarmee voorkomt u en uw bedrijf dat u geconfronteerd wordt met onverwachte kosten, vertraging door diefstal en vandalisme en worden andere risico’s geminimaliseerd.

H&H Security is uw partner op dit gebied! Wij schakelen snel, leveren die tijdelijke beveiliging adequaat en in heel Nederland. H&H Security waakt over uw waardevolle spullen en terreinen!

Bel ons of druk op de rode “Spoed knop”, hieronder of lees nog even verder zodat wij u overtuigen van onze aanpak, zonder poeha of gedoe, gewoon omdat wij zijn wie wij zijn: H&H Security! Wij lossen het voor u op!

Uw bouwplaats beveiligd

Bouwplaats beveiliging: een fenomeen dat niet meer is weg te denken en hoogst noodzakelijk is in de bouw. Met een aflatende overheid ligt de verantwoordelijkheid voor toezicht op bouwplaatsen bij de stakeholders. Het is niet alleen het beveiligen van de goederen maar nog veel meer ervoor zorgen dat, door vandalisme en/of diefstal de continuïteit van het project niet vertraagd waardoor de termijnen worden overschreden. Deze indirecte schade is enorm frustrerend.

Wij kennen de situatie in de bouw

De kosten rijzen de pan uit, mensen en middelen worden duurder en de budgetten voor de veiligheid en beveiliging staan onder druk. Tegelijkertijd is de wet- en regelgeving complex waardoor partijen zich in een oerwoud wanen. Tenslotte is de arbeidsmarkt dusdanig dat niets meer vanzelfsprekend is. In die complexe situatie wordt van u, als vastgoedeigenaar, betrokken bouwbedrijf, projectontwikkelaar, aannemer, grondbedrijf of welke functie u bekleed, gevraagd de juiste keuzes te maken zodat de investering de beste preventie en het meeste rendement oplevert. Terwijl de bouwactiviteiten moeten doorgaan!

Dan zijn wij blij dat u dit leest. U bent aan boord bij de partij die kosten en opbrengsten bewaken, garant staan voor snelheid en kwaliteit zodat uw vraag onze oplossing is en de ballast op uw bouwplaats tot een minimum wordt gereduceerd.

Oplossing op maat

Nu zijn wij bij H&H Security niet van het schuiven van dozen of het leveren van afgezaagde standaardoplossingen. Wij zijn het aan onze stand verplicht om niet onmiddellijk camerabeveiliging te adviseren of te offreren. Want het is de vraag of die camera de juiste oplossing is voor uw locatie. Door een korte analyse te maken van de bouwplaats en de ontwikkelingen op die plek kan het wel zijn dat de camerabeveiliging niet de meest interessante oplossing is.

Onze analyse levert meer op dan een standaardverhaal. Wij dragen bij aan een veilige werkomgeving, waar geen ruimte is voor onbevoegde personen en de kansen op diefstal geminimaliseerd worden. Onze totaaloplossingen zijn uw uitkomst.

Meer dan alleen camera beveiliging

In het oerwoud van opties en maatregelen omtrent de beveiliging van uw terreinen, bouwplaatsen zijn er meer oplossingen dan alleen een camerabeveiliging of een mobiele unit die zorgdraagt voor beveiliging van uw materialen. De veiligheid op uw bouwplaatsen en werkterreinen bespreken wij graag met u. Daar steken wij vooraf tijd en energie in zodat u het meest afgewogen advies krijgt. Hoe de bouwplaats eruit ziet is niet relevant, wij hebben ook ruime ervaring in het bewaken van locaties waar vanuit de energietransitie een bouwput is ingericht voor de aanleg of het vervangen van bekabeling. Een relatief korte exercitie met zeer kostbare materialen waarvoor een strak proces van goede bouwplaatsbeveiliging aan de orde is. In de praktijk leverden wij verschillende keren toegangscontrole zodat aan de voorkant het signaal van preventie en op de juiste manier beveiligen werd afgegeven.

En blijkt uit de analyse dat de camerabeveiliging het beste past, dan levert H&H Security die ook. Wij werken uitsluitend met eersteklas apparatuur. We maken van uw locatie een veilige omgeving. Alle technische oplossingen staan in directe verbinding met een gecertificeerde PAC-meldkamer, valse meldingen worden geminimaliseerd en uw medewerkers kunnen iedere dag aan het werk zonder dat materialen of gereedschappen verdwenen zijn.

Kortom, als u toch een keer een objectief oordeel wilt over de dienstverlening op het gebied van camerabeveiliging van uw bouwplaats of de mobiele bouwplaats beveiliging die u al jaren afneemt, bel H&H Security en wij gaan graag met u in gesprek. De beveiliging van uw bouwplaatsen trekken wij naar een hoger plan. Niet alleen als u ver voor de bouw met ons in gesprek gaat. Ook via onze “SPOED-knop” realiseren wij een oplossing op zeer korte termijn. En wanneer wij dan, achteraf, van de benadeelde aannemer en zijn verzekeraar de pluim ontvangen dat wij zeer snel handelden waardoor verdere schade werd voorkomen, dan klopt onze aanpak. H&H Security, uw partner in de bouw! Uw partner die uw zorgen uit handen neemt, afbreukrisico minimaliseert en continuïteit verstevigd.

Wij nodigen u uit, bel ons op 085 – 902 69 02 of vul het contactformulier in.

Offerte aanvragen

Onze aanpak

Ieder vraagstuk is uniek

Elk vraagstuk over beveiliging is uniek en vraagt om maatwerk. Ook dat van u! Daarom brengen we vooraf eerst vrijblijvend en kosteloos de situatie en uw wensen in kaart.

Wat is voor u belangrijk? Wat is haalbaar? Waar voelt u zich comfortabel bij? We denken graag met u mee, geven advies, zeggen ook eerlijk als het niet kan en komen samen tot de juiste oplossing en maatregelen om uw veiligheid te garanderen.

Uw beveiliging regelen

Stap voor stap

Beveiliging begint met duidelijkheid. Daarom vertellen wij u graag vooraf wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op
Dit kan via telefoon, ons online formulier of per e-mail. Deel uw specifieke behoeften en vragen met ons zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Gesprek met een expert
Eén van onze hospitality experts neemt contact met u op. Wij bespreken de details van uw situatie en adviseren u over de best passende professionals/diensten.
Voorstel op maat
Op basis van uw behoefte, stellen wij een voorstel samen met een duidelijk overzicht van de te leveren diensten en de bijbehorende kosten.
Uitvoering en evaluatie
Onze professionals voeren de afgesproken diensten uit en na afloop volgt een evaluatiegesprek om te toetsen of aan al uw verwachtingen is voldaan.