Kantoorbeveiliging

Voor een optimale beveiliging van uw kantoorpand verzorgen wij onder andere receptiediensten, bezoekersregistratie en opening- en sluitrondes.

Uw kantoor beveiligen

Is uw kantoor optimaal beveiligt? Of twijfelt u nog? Denkt u dat de getroffen maatregelen weleens onvoldoende zouden kunnen zijn?

Het uitsluiten van risico’s of het verminderen daarvan hoort tot onze corebusiness. Ervoor zorgen dat uw medewerkers en uw organisatie zich iedere dag veilig voelen en hun werk kunnen doen hoort tot het dienstenpakket van H&H Security.

De beveiliging van uw kantoor en kantoororganisatie verdient onze aandacht. Vanuit de afspraken, die wij maakten met u als eindverantwoordelijke, verrichten wij de ontvangst aan de receptie, registreren wij inkomende- en uitgaande bezoekers en hanteren en controleren de afgesproken veiligheidsregels. Openings- en sluitingsronden worden door ons verzorgd evenals het opvolgen van incidenten en calamiteiten.

Waarom wij ons onderscheiden in dit gedeelte van het veiligheidsspectrum? Dat bespreken wij graag met u. Vooraf kunnen wij u verzekeren dat het bij H&H Security niet veel van hetzelfde is, dus dat is al een reden om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. 

Graag maken wij een afspraak met u nadat u contact met ons opnam. Uw kantoor, uw medewerkers, uw apparatuur en uw organisatie zijn bij H&H in goede handen.

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!