Volg ons op:

Bedrijfsbeveiliging

Uw bedrijfspand beveiligen?

Beveiliging voor bedrijven

Waar uw bedrijf in Nederland ook staat, wij beveiligen het! Neem contact met ons op om u te laten informeren over alle mogelijkheden.

Objectbeveiliging is een ruim begrip. Het zijn alle beveiligingsactiviteiten die erop gericht zijn om de veiligheid en continuïteit van uw organisatie, bedrijf of instelling te waarborgen. Dat scala aan techniek en handelingen geven u de ruimte en rust om te ondernemen, uw organisatie te leiden, uw business en dienstverlening te runnen.

Waar uw bedrijf of object ook staat en wat het ook is, wij beveiligen uw schoolgebouw of ziekenhuis, uw kantoor of opslagloods, uw fabriekshal of behandelpraktijk. U begrijpt het al, in principe kunnen wij ieder bedrijf beveiligen!

De doelstelling van beveiligen is het voorkomen van incidenten die schadelijk zijn voor uw bedrijf of organisatie. Preventie is enerzijds de vlag die de lading dekt maar tegelijkertijd monitoren wij periodiek vanuit H&H of de maatregelen nog voldoende dan wel overdone zijn. Tenslotte is een goede balans tussen kosten en opbrengsten van groot belang. Daarover gaan wij graag met u in gesprek.

Belt u ons? Of vult u het formulier in? Dan maken wij snel een afspraak om u volledig te informeren over alle relevante zaken omtrent bedrijfsbeveiliging. Daarna zijn er verschillende opties: een risicoscan, een vrijblijvende offerte of een vervolggesprek waarbij wij een concept opzet van beveiligingsmaatregelen hebben opgesomd, afgestemd op u, uw medewerkers, uw bedrijf, uw organisatie en uw object. 

U ziet, wij bieden u graag een variëteit van mogelijkheden. Voor ons is bedrijfsbeveiliging een standaard pakket!

Offerte aanvragen

Onze aanpak

Ieder vraagstuk is uniek

Elk vraagstuk over beveiliging is uniek en vraagt om maatwerk. Ook dat van u! Daarom brengen we vooraf eerst vrijblijvend en kosteloos de situatie en uw wensen in kaart.

Wat is voor u belangrijk? Wat is haalbaar? Waar voelt u zich comfortabel bij? We denken graag met u mee, geven advies, zeggen ook eerlijk als het niet kan en komen samen tot de juiste oplossing en maatregelen om uw veiligheid te garanderen.

Uw beveiliging regelen

Stap voor stap

Beveiliging begint met duidelijkheid. Daarom vertellen wij u graag vooraf wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op
Dit kan via telefoon, ons online formulier of per e-mail. Deel uw specifieke behoeften en vragen met ons zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Gesprek met een expert
Eén van onze hospitality experts neemt contact met u op. Wij bespreken de details van uw situatie en adviseren u over de best passende professionals/diensten.
Voorstel op maat
Op basis van uw behoefte, stellen wij een voorstel samen met een duidelijk overzicht van de te leveren diensten en de bijbehorende kosten.
Uitvoering en evaluatie
Onze professionals voeren de afgesproken diensten uit en na afloop volgt een evaluatiegesprek om te toetsen of aan al uw verwachtingen is voldaan.