Collectieve beveiliging van bedrijventerreinen

Ooit was collectieve beveiliging een ultieme oplossing, maar tijden veranderen. Wij nemen het voortouw in de zoektocht naar alternatieven!

Collectieve beveiliging

Een bekend fenomeen in veiligheidsland. Met ondernemers de kosten en verantwoordelijkheid verdelen waardoor de lusten prevaleren boven de lasten. Ooit was deze vorm van samenwerking hét antwoord op vormen van criminaliteit die bedrijventerreinen en daar gevestigde bedrijven bedreigden.

De collectieve surveillance kent echter z’n beperking, tenslotte kan de surveillant niet overal tegelijk zijn. Veranderende criminaliteit vragen andere inzichten, een gewijzigde aanpak en nieuwe technieken. En last but not least; de collectiviteit neemt af. Voor de gemiddelde ondernemer wegen de kosten zwaarder dan de voordelen.

De beveiliging van bedrijventerreinen door middel van collectieve beveiliging en surveillance is een traditionele dienst. Daar moet echt verandering in komen. H&H Security voerde de afgelopen tijd serieuze discussies met ondernemers over het wel en wee van collectieve surveillance. Daar liggen de kansen! 

H&H Security is van mening dat de aanpak veel meer moet afwijken van hetgeen we al twintig jaar doen. De meerwaarde van een beveiliger die meer kan dan rondjes rijden en op alarmen reageren biedt directe meerwaarde voor de individuele beveiliger en het gehele collectief. In de gesprekken uitten de ondernemers ook uit dat zij aan verandering toe zijn en dat zij meerwaarde onderscheiden wanneer het anders wordt aangepast en uitgevoerd.

Wij durven het aan! Nu u nog. Ga met ons in gesprek. Wij hebben in de afgelopen tijd collectieven ondersteund en geadviseerd waardoor meerwaarde werd gegenereerd. Wilt u ook met ons in gesprek? Van harte welkom!

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!