Volg ons op:

Opvang!

Tekort aan opvanglocaties, wel of geen grootschaligheid en noodopvang. Termen die ons dagelijks om de oren vliegen doordat de situatie in ons land is die het is. Daarmee moeten landelijke- en lokale overheid en veiligheidsregio’s dealen om vanuit verzoeken, vraag en behoefte oplossingen te creëren.

Complexe processen

Een locatie aanwijzen is stap één, daarna volgt het inregelen van alle processen, het aanhaken van alle relevante partijen waardoor de opvanglocatie veilig en up to date is om mensen op te vangen en een veilig onderkomen te bieden. De medewerkers van het COA, de gemeenten of de veiligheidsregio weten hoe complex het geheel is.

Inmiddels werken een aantal medewerkers van H&H op diverse opvanglocaties in de functie van servicemedewerker, beveiliger, brandwacht en coördinator. Vanuit kantoor worden zij begeleid door een collega die, per klant, verantwoordelijk is voor de operationele coördinatie/planning. Daardoor zien en spreken collega’s elkaar regelmatig, is overleg met mensen van de gemeente, veiligheidsregio en aanverwante partijen een terugkerende activiteit waardoor snel en adequaat wordt gestuurd en aangepast. Deze constructie en vorm van dienstverlening voeren wij uit in het hele land.

Met de situatie in Nederland voor ogen hebben wij als H&H de luxe dat wij capaciteit beschikbaar hebben om nieuwe opvanglocaties te bemensen. Op basis van onze ervaring denken wij graag met u mee, bieden wij inzet die leidt tot meerwaarde. Wij praten u graag bij over onze ervaringen en mogelijkheden.

Contact

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.
Heeft het haast? Bel dan direct onderstaand telefoonnummer!

Ook voor spoedaanvragen!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg