Volg ons op:

Opvang! Meerwaarde door inzet!

Wat u ook doet en waar u ook werkt of verblijft, wij krijgen allemaal iets mee van de problematiek inzake asielzoekers en vluchtelingen. Volgt u het nog? Wij volgen het (op)!

De juiste mensen

Meningen buitelen over elkaar heen, talkshows vullen hun programma’s en politici wringen zich in allerlei bochten. In deze wirwar van processen zoeken de landelijke overheid, gemeenten en veiligheidsregio’s naar geschikte plaatsen waar mensen gehuisvest kunnen worden. De betreffende locaties worden bemenst door een scala van medewerkers die ieder hun eigen verantwoordelijkheid en rol hebben. Daar hoort veiligheid, service en het borgen van continuïteit ook bij. Daarvan maken de mensen van H&H onderdeel uit. Inmiddels leveren wij in het land op diverse plaatsen en locaties brandwachten, coördinatoren, service-medewerkers en beveiligers. 

Waarom wij dit melden?

Wij begrijpen als geen ander de precaire situatie in Nederland als het gaat over mensen die naar ons land komen. Wij merken dat onze collega’s een hart hebben voor deze mensen, voor het werk op die locaties en voor de algehele situatie. Daar zijn wij trots op, wij zouden onze mensen tekort doen om dit niet te vermelden. Tegelijk realiseren wij ons dat andere gemeenten en veiligheidsregio’s behoefte hebben aan onze inbreng, aan assistentie en onze opvolging. Wij geven dus een signaal! Wij volgen het; de situatie in Nederland. Wij volgen het op als de concrete vraag of aanvraag komt. En aan de voorkant benaderen gemeenten en veiligheidsregio’s ons om mee te denken in het vormgeven van de locaties. Tenslotte gaat het over resultaat en, niet in de laatste plaats, over kosten. De invulling kunt u aan ons overlaten. H&H volgt op omdat wij de capaciteit hebben.

Heeft u een vraag of wilt u daadwerkelijk inzet van een service-medewerker en beveiliger, brandwacht of coördinator? Dan spreken wij u graag!

Contact

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen.
Heeft het haast? Bel dan direct onderstaand telefoonnummer!

Ook voor spoedaanvragen!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg