Onbekend maakt onbemind

Herkent u dat? Dat iemand tegen je zegt: “ik wist niet dat jullie dat ook doen”…

Ik wist niet dat jullie dat ook doen

Een dergelijke vraag heeft twee kanten. Of wij hebben niet duidelijk gecommuniceerd of de hoorder lette niet op. Hoe het ook zij, er valt nog veel te winnen. Bij H&H hebben wij die ervaring ook. Wat voor ons logisch en automatisch is, is soms bij de ander niet bekend. Of had de ander niet gedacht. Of wordt door de ander anders vertaald.

Alarmopvolging en
  meldkamerdiensten

Vanuit H&H verrichten wij al langere tijd alarmopvolging, meldkamerdiensten, cameratoezicht en videoverificatie in het gehele land. Dienstverlening die de klant in staat stelt om zijn pand, zijn goederen en/of zijn persoonlijke levenssfeer professioneel en adequaat te laten bewaken en in geval van verdachte omstandigheden of onraad erop te vertrouwen dat de surveillant van H&H er staat en het oplost. Deze dienstverlening verrichten wij uiterst delicaat en discreet en binnen alle normen die de wetgever en de verzekeraar stellen. Daarin zit voor H&H geen ruimte, sterker nog, als het nodig is assisteren wij de klant met noodzakelijke aanpassingen.

Begrijpt u waar we naartoe willen?

Nu weet u dus wat wij ook nog doen en waar wij goed in zijn. En dat we dit doen vanuit een professionele visie en omdat wij dit een essentieel onderdeel vinden van het veiligheidsspectrum voor onze klanten en aanstaande klanten en partijen die nog twijfelen. Benader ons en wij leggen u uit waar voor u het voordeel zit!

Vrijblijvend kennismaken

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Voor spoed aanvragen

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg