Wie de mensen heeft krijgt het werk!

Een bekende uitspraak die regelmatig voorbij komt. Nu de verhouding tussen vacatures en beschikbare medewerkers uit de pas loopt wordt deze uitspraak steeds interessanter. De vraag naar arbeidskrachten is onverminderd groot, in allerlei branches ontbreken de juiste mensen en wordt continuïteit of groei belemmerd.

De juiste oplossing

In de service- en beveiligingsbranche is het niet anders. Vele vacatures zorgen ervoor dat de klant onvoldoende wordt bediend, oplossingen en voortgang onder druk staan en een noodverband het doekje voor het bloeden wordt. Daarin zit tegelijk de uitdaging! Zijn we in staat om gezamenlijk te kijken naar meer oplossingen dan alleen die oplossing van toen, die toen voldeed in een totaal andere wereld?

Daar wordt het credo even anders, wie voor de juiste mensen zorgt, werkt mee aan de juiste oplossing. Lees dat verschil aan uitkomst nog maar even door. Want werk betekent niet altijd de oplossing. En doen omdat we het altijd zo deden werkt niet, zeker niet in de tijd waarin de medewerker zich realiseert dat zij/hij iets relevants kan bijdragen.

Wat heeft dit nu met de bedrijven van H&H te maken? (zult u denken). Omdat wij de mensen hebben en in staat zijn om een relevante bijdrage te leveren die resulteert of onderdeel uitmaakt van de oplossingen. Door onze aanpak is er capaciteit beschikbaar op diverse niveaus en voor een variëteit aan service- en beveiligingswerkzaamheden. 

Bij H&H zit u goed en is 1 + 1 meer dan 2. Vraag ons naar de oplossing en/of de mensen, wij gaan graag met u in gesprek.