Volg ons op:

Eerste paal geslagen voor tweede pand H&H Group

Trots! De H&H Group heeft een belangrijke mijlpaal bereikt met het slaan van de eerste paal voor het nieuwe pand in Gorinchem. Deze ontwikkeling markeert een significante uitbreiding van de operationele capaciteit en versterkt de aanwezigheid in heel Nederland.

Verwachtingen overtreffen

Opgericht in 2010 door Leander de Haas, heeft H&H Security zich onderscheiden door een vernieuwende aanpak in de beveiligingsindustrie. Met een nadruk op flexibiliteit, kostenefficiëntie en kwaliteit, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor vele opdrachtgevers door heel Nederland. 

“Deze uitbreiding in Gorinchem is een bewijs van onze groei en toewijding om de verwachtingen van onze klanten niet alleen te voldoen, maar te overtreffen,” aldus Rijk Verweij, directeur van de H&H Group.

Het tweede pand zal net als het kantoorpand in Tilburg dienen als een hub voor innovatie en klantenservice, waarmee H&H Security de belofte van kwaliteit en betrouwbaarheid verder kan onderstrepen. De bouw van het nieuwe pand is een strategische stap die past bij de ambitie van H&H Security om de dienstverlening te blijven verbeteren en uitbreiden. 

“Wij geloven dat deze nieuwe locatie ons zal helpen om onze innovatieve beveiligingsoplossingen verder te ontwikkelen en een nog breder scala aan cliënten te bedienen,” voegt Verweij toe.

Met de voortdurende groei en uitbreiding, blijft H&H Security een leidende kracht in de beveiligingsindustrie in Nederland, gedreven door een onwrikbaar engagement voor klanttevredenheid en operationele excellentie.