Waarom zou je een beveiliger worden?

Wat moet je kunnen als beveiliger? Wat verdient het? En welke opleiding heb je nodig? Wij geven antwoord op deze vragen.

Standvastig waar het moet, flexibel waar het kan

Als beveiliger heb je een zeer afwisselende functie, geen dag is hetzelfde. De ene dag werk je in de meldkamer, de andere dag word je ingezet bij toegangscontroles. Beveiligen is een moeilijk vak. Waar een politieagent beschikt over de mogelijkheid van iemand arresteren zet de beveiliger zijn enige wapen in: zijn mond. Binnen allerlei denkbare situaties is dat de enige manier om effect te bereiken. Dit doe je niet alleen. Je werkt in een team van andere beveiligers die je blindelings kunt vertrouwen. Daardoor bouw je een hechte band op en vorm je echt een eenheid.

Opleiding

Om je werk als beveiliger goed uit te voeren dien je als eerste in het bezit te zijn van een Mbo-2 Beveiliger diploma. Deze opleiding kun je op verschillende plekken volgen, denk aan het ROC en particuliere instituten. De opleiding duurt gemiddeld 12 maanden. Als persoon moet je goed met mensen om kunnen gaan, makkelijk kunnen communiceren, een representatief voorkomen hebben, flexibel zijn, goed in teamverband kunnen werken en een situatie goed kunnen inschatten om over te kunnen gaan tot de juiste actie. Een onderdeel van je opleiding is het opdoen van praktijkervaring.

Salaris

Wat het exacte salaris is dat je gaat verdienen is afhankelijk van verschillende factoren zoals bijvoorbeeld werkervaring. H&H Security volgt hierin de CAO Particuliere Beveiliging. In deze CAO vind je een indicatie van wat je kunt gaan verdienen.

Beveiliger bij H&H Security

Bij H&H Security begeleiden wij mensen ook tijdens hun opleiding tot beveiliger. Met regelmaat hebben wij stageplekken binnen ons bedrijf, zodat je meteen in de praktijk kunt brengen wat je tijdens de opleiding leert. Onze stagebegeleiders ondersteunen jou in deze periode en brengen hun kennis graag over. Wanneer je goed functioneert en je diploma behaalt bestaat de kans dat je na je opleiding een arbeidsovereenkomst aangeboden krijgt.

Waarom zou je kiezen voor H&H Security?

Als eerste omdat H&H Security een ontzettend leuk bedrijf is om voor te werken. Wij werken met korte lijnen, schakelen snel, we zijn flexibel en denken graag mee. Onze opdrachtgevers zitten door heel Nederland, onze medewerkers dus ook.

Wil je meer weten over de opleiding tot beveiliger of sluit jouw stage aan bij ons bedrijf? Neem dan contact met ons op via info@hh-security.nl of 085 – 902 96 02.

Ben jij al in het bezit van Beveiliger diploma Mbo-2 en heb jij interesse om ons team te versterken? Check dan onze actuele vacatures en wie weet maak jij straks deel uit van een geweldig team!

Open sollicitatie

Vul onderstaand formulier in. Upload onderaan je CV (inclusief foto) én een uitgebreide motivatie! Bel voor meer informatie over de vacature onderstaand telefoonnummer.

Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg