Vacature? Dan volgt succes op maat.

Ook u heeft vacatures in uw bedrijf en organisatie. Dat hoeven wij u niet te vragen. De arbeidsmarkt is op hol, alle sectoren hebben daar last van.

Recruitment- en uitzendorganisaties grijpen hun kans

Zij beloven u de bekende koeien met gouden hoorns. Vervolgens worden CV’s geschoven en blijkt de kandidaat niet te passen in het profiel. Terwijl de wervingsfee of omrekenfactor als een zwaard van Damocles boven uw hoofd hangt. Wij gunnen een ieder z’n boterham maar geloven erg in succes op maat.

Wat wij daarmee bedoelen? Deze week spraken wij ondernemers en bestuurders uit verschillende branches in diverse provincies. Bij een ieder staat het ontbreken van capaciteit op het netvlies. Hoe zorg ik voor de oplossing van het personeelsprobleem? Het is een terugkerende vraag.

In een aantal gevallen leverden wij succes op maat en konden door het plaatsen van beveiligers, een receptioniste, toezichthouders, een administratieve collega en orderpickers het probleem oplossen of verminderen.

Vrijblijvend laten informeren? Dan zijn wij uw partner. Wij schuiven graag aan om ons succes op maat met u te delen. Verken met ons of onze oplossing past binnen uw organisatie.