Volg ons op:

Maak werk van je werk

Bied je aan, zoek een baan, werken voor je geld, arbeid adelt, van hard werken wordt niemand ziek… Uitspraken die sommigen van ons wellicht herkennen of zich herinneren.

De arbiedsmarkt is uitdagend te noemen

Personeel is schaars, de banen liggen voor het oprapen. In die wereld is arbeidsmarkt­benadering één van de belangrijke onderdelen om aan goede mensen te komen. Tenslotte geldt altijd: wie de mensen heeft, heeft het werk. Daarna zijn “boeien, opleiden, coachen en binden” essentiële onderdelen die bijdragen aan tevreden medewerkers en goed werkgeverschap. Aansluitend merkt de klant wanneer de medewerker op de goede plek werkt, het naar de zin heeft en zich gewaardeerd voelt. Dat samenspel heeft H&H optimaal in de vingers. Goede informatie-uitwisseling tussen HR en de operatie maakt dat er bestuiving plaatsvindt waardoor van beide kanten wordt geanticipeerd op wat en wie, waar nodig is. Zodoende leggen we de lat permanent op het juiste niveau met als gevolg tevreden medewerkers en verraste klanten.

Doe je mee? Bied je dan aan.

Vul onderstaand formulier in. Upload onderaan je CV (inclusief foto) én een uitgebreide motivatie! Bel voor meer informatie onderstaand telefoonnummer.

Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg