Geschikt of ongeschikt?

Met een tandje erbij worden de kansen groter. Lees hieronder het indrukwekkende verhaal van onze collega Yassin!

Tekort aan beveiligers

Deze week maakte Randstad haar jaarcijfers 2021 bekend. Voorwaar een recordomzet en meer dan een verdubbeling van de winst t.o.v. het jaar daarvoor. In de toelichting op de cijfers werd wel duidelijk dat de vragende werkgever de behoefte bij moet stellen omdat het aanbod op de arbeidsmarkt substantieel wijzigt. Kortom een uitdaging voor ons als werkgevers.

In de beveiligingsbranche is de teneur niet anders. Uit een marktonderzoek van ABN AMRO blijkt dat voor het reguliere beveiligingswerk 18% van de vacatures niet vervuld wordt door gebrek aan arbeidskrachten. Dat dwingt ons tot nog meer creativiteit waardoor we onze klant meer meenemen in het resultaat dan in het “hoe ernaar toe”. Die aanvliegroute in combinatie met partnership biedt kansen in deze weerbarstige markt.

Tandje erbij

Via allerlei wegen stromen mensen de organisatie van H&H binnen. De één solliciteert, de ander wordt getipt, de derde wordt aangeboden. Naast het zakelijke traject en de formele eisen hebben wij oog voor de mens achter de collega. Als de mens gezien wordt, ontstaat een wederzijdse chemie waar de medewerker en de klant beter van worden. 

Sinds enkele maanden werkt collega Yassin binnen de organisatie van H&H. Yassin is oorspronkelijk afkomstig uit Noord-Irak en vluchtte voor het geweld van IS. Zijn historie is dus geen doorsnee verhaal. Yassin werkte eerder in de logistieke sector en wil zijn beveiligingspapieren gaan halen. Via een plaatsing werkt hij inmiddels als servicemedewerker bij een klant van H&H. 

Hij doorliep met glans het trainingstraject voor servicemedewerker en start later in het jaar met de opleiding Beveiliger-2. Het is machtig om te zien met hoeveel verve hij zijn werk doet, net dat extra stapje zet en een ambassadeur van H&H is. 

Kortom, met een tandje erbij zijn Yassin z’n kansen alleen maar groter geworden. Wij zijn blij met hem, onze klant nog meer.

Kom jij ons team versterken?

H&H Security B.V. groeit snel en is op zoek naar gemotiveerde beveiligers. Denk je dat je ons team kunt versterken? Stuur ons dan via onderstaand formulier een open sollicitatie of bekijk alle openstaande vacatures!

Bij aanname wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg