(Frikandel) speciaal of meer van hetzelfde?

Te kort aan dit, te weinig van dat en teveel daarvan. Duizelt het u ook een beetje? Er dreigt zelfs een tekort aan frikandellen.

De wereld van nu

We zijn in een wereld beland die in geen boek beschreven is en waarvan het filmscript nimmer is bedacht.
Zonder iets af te willen doen van de ernst van de situatie, het is een opeenstapeling van gedoe.

Tegelijkertijd zijn de gevolgen serieus merkbaar. Kosten voor energie, stijgende voedselprijzen en een oplopende inflatie zorgen voor spanning in huishoudens en bedrijven. Waar het eindigt weet geen mens, of maatregelen en steunpakketten voldoende soelaas bieden is maar zeer de vraag.

En dan ontvangt u het bericht dat de salariskosten van de beveiligers stijgen en de kosten voor beveiliging in 2023 navenant toenemen. Niet zozeer vanwege de situatie in de wereld maar als uitvloeisel van een veel eerder afgesloten CAO stijgen de lonen substantieel en wordt de inflatie verwerkt in de loonsom. Het gevolg is duurdere dienstverlening voor een groot aantal opdrachtgevers zonder dat daar meer of een andere prestatie tegenover staat.

Waar ligt de pijn? Dit is het moment dat u, als afnemer van diensten, zich afvraagt wat de waarde en uitkomst is van hetgeen waarvoor u iedere keer een factuur ontvangt. En wij weten het: soms is het onthutsend om te concluderen dat opbrengst en kosten in onbalans zijn. In de markt merken wij de terechte twijfel als het gaat over bestaande structuren, zittende leveranciers en patronen waaraan men gewend is. Totdat de vraag komt: “Krijg ik iets speciaals of is het meer van hetzelfde en tegen welk tarief?”.

Wij gaan het gesprek graag aan. Wij kijken met u naar het resultaat en de kosten. Omdat wij weten dat onze klanten verrast zijn dat het anders kan tegen een aantrekkelijker kostenniveau.

Die expertise willen wij met u delen. Vrijblijvend in gesprek voor iets speciaals? U weet ons te vinden, wij schuiven graag aan.