At Your Service

Service en veiligheid horen bij elkaar. Onvoldoende van het één of van het ander maakt een incomplete dienst. In het verlengde daarvan is de combinatie van service, veiligheidsbewustzijn en klantgerichtheid essentieel voor de klant.

Wat is service?

Toets het woord “service” in bij Google en je wordt overladen door een scala van voorbeelden die beantwoorden aan de term service.

Van de service op de tennisbaan tot de boodschappen in de auto zetten bij de supermarkt, we hebben op veel producten en diensten de term “service” geplakt. Overall kan gesteld worden dat service een andere benaming is voor dienstverlening waarbij de leverancier de klant tevreden wil stellen. En daar hebben wij allemaal mee te maken. Immers, wij zijn allemaal klanten en worden graag tevreden gesteld.

Servicemedewerkers

In de gesprekken met onze klanten ontstaat regelmatig de discussie over veiligheid versus service. Als de omstandigheden het toelaten kiest de klant meer en meer voor servicemedewerkers. De collega’s van H&H Service B.V. hebben wij in vele varianten en allerlei hoedanigheden. Van receptioniste tot toezichthouder in het OV, van begeleider in het onderwijs tot parkeerregelaar. 

Kortom, een mooie club mensen die op verzoek van de klant steeds meer in de picture komen. En allemaal overgoten met die saus die veiligheidsbewustzijn heet. Zodat service een diepere inhoud krijgt en de klant verrast wordt door hetgeen onze collega’s leveren en laten zien.

En ondanks het enthousiasme van de klant, gaan we steeds weer in gesprek om daadwerkelijk vast te stellen of we met elkaar op koers liggen en resultaten minimaal conform het verwachtingsniveau van de klant zijn. Dat is het mooie bij H&H, met en voor elkaar de stappen zetten die een daadwerkelijke bijdrage leveren.

Wilt u dat ook ervaren?

Vul dan het contactformulier in. Wij spreken u graag.
Is het spoed? Bel dan direct onderstaand telefoonnummer!

Ook voor spoedaanvragen!

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg