Volg ons op:

Beveiligers inhuren

Wij staan voor u klaar

Professionele beveiliging

Het klinkt zo makkelijk: “ik huur wel even een beveiliger in”. Alsof daarmee de oplossing geregeld is en de uitkomst vast staat. In werkelijkheid is het vaak een stuk complexer, maar ook dan staan wij voor u klaar!

Natuurlijk, bij H&H kennen we talloze situaties waarbij onze klanten of relaties om een beveiliger vragen. Deze standaardsituatie vraagt de inzet van beveiliging in de oplossing van één van onze beveiligers, deze inzet zorgt voor het wegnemen van onveilig gevoel, voor daadwerkelijks bewaking van pand en goederen of voor het regelen van een goed verloop.

Naast standaard aanvragen voor de inhuur van beveiligers is de vraag van de klant soms dusdanig dat wij nadrukkelijk kijken naar inzet van de juiste beveiliger op de specifieke plek in relatie tot de taakinhoud en werkzaamheden. Kort gezegd: wie gaat die aanvraag en opdracht invullen waardoor de wens en behoefte van de klant wordt ingevuld en de klant meer dan verrast wordt?

Daar zijn wij goed in bij H&H. De diversiteit van onze mensen, zowel bij security als service, biedt ons tal van mogelijkheden waardoor we voor elke aanvraag de juiste collega beschikbaar hebben. Probeert u het eens uit? Bel ons als u de inzet van beveiliging wilt of wanneer u een beveiliger in wilt huren voor:

Kortom: huur professionele en gediplomeerde beveiliging in en besteed uw zorg uit aan onze beveiligers!

Offerte aanvragen

Onze aanpak

Ieder vraagstuk is uniek

Elk vraagstuk over beveiliging is uniek en vraagt om maatwerk. Ook dat van u! Daarom brengen we vooraf eerst vrijblijvend en kosteloos de situatie en uw wensen in kaart.

Wat is voor u belangrijk? Wat is haalbaar? Waar voelt u zich comfortabel bij? We denken graag met u mee, geven advies, zeggen ook eerlijk als het niet kan en komen samen tot de juiste oplossing en maatregelen om uw veiligheid te garanderen.

Uw beveiliging regelen

Stap voor stap

Beveiliging begint met duidelijkheid. Daarom vertellen wij u graag vooraf wat u van ons kunt verwachten.

Neem contact met ons op
Dit kan via telefoon, ons online formulier of per e-mail. Deel uw specifieke behoeften en vragen met ons zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Gesprek met een expert
Eén van onze hospitality experts neemt contact met u op. Wij bespreken de details van uw situatie en adviseren u over de best passende professionals/diensten.
Voorstel op maat
Op basis van uw behoefte, stellen wij een voorstel samen met een duidelijk overzicht van de te leveren diensten en de bijbehorende kosten.
Uitvoering en evaluatie
Onze professionals voeren de afgesproken diensten uit en na afloop volgt een evaluatiegesprek om te toetsen of aan al uw verwachtingen is voldaan.