Beveiligers inhuren

Het klinkt zo makkelijk: “ik huur wel even een beveiliger in”. Alsof daarmee de oplossing geregeld is en de uitkomst vast staat. In werkelijkheid is het vaak een stuk complexer, maar ook dan staan wij voor u klaar!

Het inhuren van beveiligers

Natuurlijk, bij H&H kennen we talloze situaties waarbij onze klanten of relaties om een beveiliger vragen. Deze standaardsituatie vraagt de inzet van beveiliging in de oplossing van één van onze beveiligers, deze inzet zorgt voor het wegnemen van onveilig gevoel, voor daadwerkelijks bewaking van pand en goederen of voor het regelen van een goed verloop.

Naast standaard aanvragen voor de inhuur van beveiligers is de vraag van de klant soms dusdanig dat wij nadrukkelijk kijken naar inzet van de juiste beveiliger op de specifieke plek in relatie tot de taakinhoud en werkzaamheden. Kort gezegd: wie gaat die aanvraag en opdracht invullen waardoor de wens en behoefte van de klant wordt ingevuld en de klant meer dan verrast wordt?

Daar zijn wij goed in bij H&H. De diversiteit van onze mensen, zowel bij security als service, biedt ons tal van mogelijkheden waardoor we voor elke aanvraag de juiste collega beschikbaar hebben. Probeert u het eens uit? Bel ons als u de inzet van beveiliging wilt of wanneer u een beveiliger in wilt huren voor:

  • Het bewaken van uw pand;
  • Het beveiligen van uw goederen of de opslag daarvan;
  • Het reguleren van binnenkomende personen en/of goederen;
  • Toezicht op situaties waar de veiligheid permanent moet worden bewaakt;
  • Het controleren van de feitelijke situatie in uw pand of uw organisatie;
  • Het uitvoeren van brand- en sluitrondes

Kortom: huur professionele en gediplomeerde beveiliging in en besteed uw zorg uit aan onze beveiligers!

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!