Service

Service zoals service bedoeld is. Daarop zetten onze servicemedewerkers in bij de klanten van H&H Security. Met een optimistische kijk en insteek de klant bedienen! Dat geeft tevreden klanten en onderscheidend vermogen in de markt.

Onze servicemedewerkers

Wat doen onze servicemedewerkers? Beschouw ze als gastvrouw of gastheer. Als visitekaartje van uw organisatie. Als vriendelijke “let op” die zorgt dat het aan de voorkant voor iedereen duidelijk is en het binnen goed verloopt. Als meerwaarde in uw facilitaire of logistieke proces. Als verlengstuk van uw receptiefunctie, als onderdeel van uw controletaak, als representant van uw veiligheidsverantwoording, als aanvulling op uw veiligheidsvraagstuk. 

Kortom, uiterst divers! 

Service met spoed?

Heeft u nu dringend extra servicemedewerkers nodig? Plaats dan direct een spoed aanvraag via ons spoed formulier of bel: 085 – 902 69 02

Niets is te gek

Inzet in het (internationale) openbaar vervoer, als controleur van het expeditie verkeer, als portier bij de personeelsingang, als distributeur van de catering, als communicatieve meerwaarde in het operationele proces etc.

Wij zijn daar sterk in bij H&H Security! Met de klant zoeken en vinden van de oplossing die voor die klant een relevante bijdrage levert. Waardoor de klant “waar voor z’n geld krijgt”, geholpen wordt bij zijn oorspronkelijke uitvraag maar ook verrast wordt door de oplossing. Tenslotte zijn wij van het verrassen van onze klant!

Onze servicemedewerkers zijn in het bezit van een V.O.G. en volgden een training security awarness en/of profiling. 

Wilt u service ervaren?

Waardoor uw organisatie, uw bezoeker, uw klant verrast wordt en onze servicemedewerkers hun werk kunnen doen? Dan is er maar één weg; bel ons of vul onderstaand formulier in.

Voor spoed aanvragen

Vlijmenstraat 11, 5036 SV
Tilburg