Professionele mobiele surveillance in Eindhoven en omgeving

Mobiele surveillance in Eindhoven | H&H Security | TilburgBent u opzoek naar een bedrijf die professionele mobiele surveillance in Eindhoven en omgeving verzorgt? Dan bent u opzoek naar H&H security. H&H security is een beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse diensten op gebied van beveiliging. Zo kunt u bij ons terecht voor Objectbeveiliging, evenementen beveiliging, persoons beveiliging en winkelsurveillance. Naast deze diensten kunnen wij ook voor mobiele surveillance zorgen. Hierbij rijdt de mobiele surveillant langs de regio die u wilt beveiligen en controleert op eventuele verdachten personen. Wij bieden mobiele surveillance aan voor de buitenzijde van fabrieken, winkels en terreinen. Daarnaast verricht de mobiele surveillant ook eventuele opvolging van een alarm van een bedrijf. Over het algemeen wordt deze vorm van surveillance ingezet in de avond en/of nacht. Indien er verdachte omstandigheden zijn neemt de surveillant direct contact op met onze meldkamer. Hierdoor kan er direct worden geschakeld.

Neem contact met ons op voor meer informatie over professionele mobiele surveillance in Eindhoven en omgeving. Onze medewerkers adviseren u graag verder.

 

 

Over H&H Serurity

H&H Security is een beveiligingsbedrijf uit Tilburg dat zich heeft gespecialiseerd in diverse diensten op het gebied van beveiliging. Het bedrijf wordt geleid door Leander de Haas. Wij zijn de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot een stabiel, standvastig en flexibel bedrijf.
H&H Security is zes jaar geleden opgezet door Leander de Haas. Na 12 jaar actief te zijn geweest voor justitie was er de wens om een eigen bedrijf te starten in de beveiliging. Zodoende is ons bedrijf H&H Security B.V ontstaan. Lees meer….

Mobiele surveillance in Eindhoven | H&H Security