Professionele beveiliger huren in Eindhoven of omgeving

Beveiliger huren in Eindhoven | H&H Security | TilburgWilt u een professionele beveiliger huren in Eindhoven of omgeving en zoek u daarvoor nog een goede en betrouwbare partij? Dan bent u opzoek naar H&H security. H&H security is een beveiligingsbedrijf die al ruim 6 jaar actief is in de beveiliging. In deze 6 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in diverse diensten op het gebied van beveiliging. Zo kunt u bij ons een professionele beveiliger huren voor verschillende diensten. Een beveiliger kan worden ingezet voor mobiele surveillance. Hierbij gaat de beveiliger in een auto/bus in een bepaald gebied rijden om hier te surveilleren. Hierbij zorgt hij voor beveiliging van fabrieken, winkels en terreinen. Tevens worden onze beveiligers ook ingezet voor het beveiligen van verschillende objecten. Ook verzorgen wij beveiligers voor grote en kleine evenementen. Onze beveiligers zijn goed opgeleid en zijn door de ruime ervaring gespecialiseerd in beveiliging. Samen met u wordt er gekeken hoeveel beveiligers er nodig zijn om het object/evenement/fabriek te beveiligen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over een professionele beveiliger huren in Eindhoven of omgeving. Onze medewerkers adviseren u graag verder.

 

 

Over H&H Serurity

H&H Security is een beveiligingsbedrijf uit Tilburg dat zich heeft gespecialiseerd in diverse diensten op het gebied van beveiliging. Het bedrijf wordt geleid door Leander de Haas. Wij zijn de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot een stabiel, standvastig en flexibel bedrijf.
H&H Security is zes jaar geleden opgezet door Leander de Haas. Na 12 jaar actief te zijn geweest voor justitie was er de wens om een eigen bedrijf te starten in de beveiliging. Zodoende is ons bedrijf H&H Security B.V ontstaan. Lees meer….

Beveiliger huren in Eindhoven | H&H Security