Professionele Beveiligingsbedrijf in Eindhoven

Beveiligingsbedrijf in Eindhoven | H&H Security | TilburgBent u opzoek naar een professionele beveiligingsbedrijf in Eindhoven of omgeving? Dan bent u opzoek naar een partij zoals H&H security. H&H security is een beveiligingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in diverse diensten op het gebied van beveiliging. In de ruim 6 jaar dat wij actief zijn hebben wij opdrachten uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Wij bieden verschillende diensten aan op gebied van beveiligen en veiligheid. Zo kunt u bij ons terecht voor mobiele surveillance. Bij deze dienst rijdt er een auto door een bepaalde regio en controleert de buitenzijde van fabrieken, winkels en terreinen. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor objectbeveiliging. Hierbij wordt een bepaald object door regelmatige controle door middel van bijvoorbeeld het voeren van controle rondes en het registeren van de mensen die het object bezoeken. Als laatste kunt u bij ons terecht voor evenementenbeveiliging. Hierbij kan gedacht worden aan het beveiligen van feesten, voetbalwedstrijden en andere evenementen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over professionele Beveiligingsbedrijf in Eindhoven en omgeving. Onze medewerkers adviseren u graag verder.

 

 

Over H&H Serurity

H&H Security is een beveiligingsbedrijf uit Tilburg dat zich heeft gespecialiseerd in diverse diensten op het gebied van beveiliging. Het bedrijf wordt geleid door Leander de Haas. Wij zijn de afgelopen zes jaar uitgegroeid tot een stabiel, standvastig en flexibel bedrijf.
H&H Security is zes jaar geleden opgezet door Leander de Haas. Na 12 jaar actief te zijn geweest voor justitie was er de wens om een eigen bedrijf te starten in de beveiliging. Zodoende is ons bedrijf H&H Security B.V ontstaan. Lees meer….

Beveiligingsbedrijf in Eindhoven | H&H Security